Pozdrowionka dla zaszokowanej blądynki w czerwonym Mito na Tynieckiej w Krakowie
Printable View
Pozdrowionka dla zaszokowanej blądynki w czerwonym Mito na Tynieckiej w Krakowie
Gorące pozdrowienia dla miłej pani z którą zamieniłem kilka słów na skrzyżowaniu i za którą miałem okazję jechać i rozkoszować się melodią tego cudownego silnika.... Ja wciskałem gaz do podłogi i miałem już 200 km/h na blacie, a wydawało mi się że dalej stoję w miejscu, bo miła pani jechała... Lamborghini Gallardo Spyder LP560-4 .... mrrr ;)
pozdrowienia dla Kolegi ze 156 rej SK na ramkach widzianego dziś na skrzyżowaniu w Myslowicach obok reala ok 11.15 :) łapki były
pozdrówka dla srebrnej 159 kol... widzianej dzisiaj na sikorce o 20.45 światełka były łapki też:)
i czarna 159 w Bolesławiu kolegi Piotra który nie jest na forum ale pomachać lubi:)
Panowie, kto to dziś się lansował na moim terenie tj, Bytom Sucha Góra ma ul. Wyszyńskiego czarną ( ramka alfaholików tylko z tyłu) Alfą 147 po lifcie na tablicach SBL .... ??
Pozdrawiam :) Ja akurat poruszałem się pojazdem Espiro Magic w którym spała moja córeczka ;) Pozdrawiam
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SBL... bez ramek, która wczoraj koło 14:15 jechała za mną od Bojszów do Woli. Mrugane - odmrugane ;)
pozdrawiam srebrna brrrerke na placu sikorskiego z pieknymi felgami
Koledzy i koleżanki... to, że ja nie mam ramek w swojej belli to nie oznacza, że się nie umiem przywitać na drodze ;)
Gtv jest chyba unikalnym pojazdem na naszych drogach więc w sumie 90% właścicieli tych furek zna doskonale forum.
A wiadomość tą kieruję szczególnie dla 2 osób.
- Właściciela czerwonej 156 z ramkami z rej. SK - pod mostem w Katowicach (nad torami). Stałem bezpośrednio za nim... migałem, trąbiłem i nic... Jak wyprzedziłem go w końcu to też nie bardzo wiedział o co chodzi ;)
- Właścicielkę również czerwonej Alfy - Brery pod Silesią (z ramkami). W momencie "pozdrawiania", pani na mnie spojrzała.. i kazała się klepnąć w czolo.. HIT :D
Siema Siema!! powiat pszczyński się kłania :) od 3 dni 156 na placu...pora dać się porwać alfoholizmowie :) pozdrawiam i dozobaczyska :)
czarna SBL 159 na wysokosci wiaduktu na DTS w stronę zabrza dzis rano o 6:55
Pozdrowionka dla białej 156 widzianej na Krakowskim Kazimierzu po 22 KRA34..z naklejka grilla forumowego na klapie bagaznika
jeśli jest na forum to czarną matowa 159 na sk na lekkiej glebie :)
Pozdrawiam kolegę w czarnej 146 na Reymonta w Zabrzu
Machałem z poziomu ulicy, wychodząc z auta ;)
pozdro czarna 147 jtdm SO ( bez ramek ale na awaryjki długie poszły )
DK 94
ładnie kolega/koleżanka leciał /leciała :-)
sie turlało toto nawet a jo nie chcioł poganiać więc trzymałem się z tyłu
dopiro potym mie podpuścili vw jakieś na szybszo jazda
aniucha nio ładna tylko felgi blee ;) jakieś takie germańckie :p hihih
pozdrowienia dla czerwonej 159 Q4 , widzianej obok Valeo w Czechowicach , i również dla czarnej 156 ( pomachane + światełka ) KWA blachy widzianej na Tarniówce - Droga z Kęt do Oświęcimia około 14;30 .
Pozdro dla nie oramkowanej niebieskiej AR 156 SW rejestracja SMI 7*** w środę około 13 na Czułowie w Tychach, łapki były i awaryjne też :)
Pozdro dla grafitowej GT stojącej wczoraj na skręcie do Wyki ok 19.
Pozdrawiam kolege w czarnej 156 widzianej dziś na Westerplatte w Krakowie około 14.10 rej KCH.... było pomachane i odmachane :)
Widze, że Twoja bella bardzo podobna do naszej i przygody też takie same :) mimo, że mamy ramki to niektórzy patrzą na nas jak na ufo gdy machamy. Widać taki polski naród dziwny, że nie potrafią się cieszyć zwykłym pozdrowieniem :) masz jak w banku, że ja odmacham, gdy spotkamy się na drodze :)
Pozdrawiam najprawdopodobniej maniek015 wyjeżdżający spod lidla na os.Piastów.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SY jadącej dziś za mną na Miarki :D
Ps. Zaj...ste felgi ;)
A ja pozdrawiam nietypową 159-kę czarny mat widzianą dzisiaj w Wadowicach. Niespotykany kolor, a auto całe wyglądało bardzo rasowo. Czarne fele, czarne szyby. Może trochę zbyt ciemne te szyby, bo zaleciało "karawanem", ale ogólnie fajny wózek.
Pozdro dla Przemka który nie patrzy na parking koło Carrfura express na Murach :D i wsumie dobrze że nie patrzy bo stałem golfem ;p Pzdr :)
pozdrawiam srebna GT rej KR wczoraj kolo 16 na stojalowskiego w BB, fajnie stoi sie w koreczku majac w lusterku Alfke:)
jeju, 156 to czemu ja widzialam GT? haha, to z tego ciepla. no wydech glosny bo dziurawy i to robi swoje, ale we wtorek bedzie juz odstawiona do spawania takze nie bedzie tak zle:) i zaczyna juz tez to meczyc, wiec nastawiam sie na zmiane tego wydechu..
pozdro dla srebrnej 156 w Katowicach w kierunku sosnowca coś koło godz 10
brera, a dopadl cie grad? ja mam 7 dziur w dachu i jedną w masce :( sorry za offtopa..
pozdro dla bordowej 156 widzianej dziś na pogorii 4