Cena jak za ten model, z tego rocznika, nie jest zaniżona, natomiast biorąc pod uwagę wyniki pomiarów miernikiem lakieru samochód może nie być jej warty.Cytat:
Cena to 21 tys. zł.
Co do reszty, w tej sytuacji, nie ma co się wypowiadać.
Printable View
Cena jak za ten model, z tego rocznika, nie jest zaniżona, natomiast biorąc pod uwagę wyniki pomiarów miernikiem lakieru samochód może nie być jej warty.Cytat:
Cena to 21 tys. zł.
Co do reszty, w tej sytuacji, nie ma co się wypowiadać.
Uważam, że w tych pieniądzach można kupić bardziej zadbany egzemplarz. Perełka ze Szwajacarii po dzwonie, w najlepszym wypadku gradobicie - z jakiegoś powodu cała była malowana ponownie. Jeśli chcesz samodzielnie sprowadzić auto z zagranicy to się nie opłaca. Raz, że samochód raczej będzie droższy, dwa wspomniana akcyza.
Serio przejmujesz się korozją wydechu w 10 letnim aucie?
Witajcie.
Nadszedł ten czas w którym moja 156 powoli kończy swój żywot i szukam w jej miejsce 159 (w końcu zdecydowałem się, że nie GT :D )Wpadł mi w oko ten egzemplarz https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#ed0435d665 No ale właśnie. Pierwszy rzut oka w ogłoszenie i ten przebieg to jakiś kuriozum, więc pierwsze światło ostrzegawcze i to mocne. Ktoś coś więcej może po zdjęciach i opisie powiedzieć, żeby mnie do reszty zniechęcić? :edziabije: A może ktoś w Krakowie nawet oglądał? Ja jestem ze Słupska i nie pojadę przez całą Polskę żeby zobaczyć jak się może okazać jakiegoś złoma- składaka.
Pisałem Ci na fb, Bocian sprzedaje pewny egzemplarz i to jeszcze Ti, biała.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bocian sprzedaje auto w wyższym przedziale cenowym.
Wiem, ale nie jest powiedziane, że kolega nie jest w stanie tyle zapłacić
Robił, robił. Ale już nie jeden się przekonał, że 159 to tylko ładny wygląd ;) Ja jestem też wśród nich. Z chęcią powrócę do 156 V6 zamiast 159
Tzn. ze nie byłeś zadowolony ze 159 i nie kupiłbyś po raz drugi :) ?
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka