Zenon a co cie to obchodzi?Widac ze auto jest uzywane i robi km a nie jest oltarzykiem w stylu 911 GT2.Zachowaj sobie te komentarze dla siebie albo do tych swoich 105konikow w garazu
Printable View
Zenon a co cie to obchodzi?Widac ze auto jest uzywane i robi km a nie jest oltarzykiem w stylu 911 GT2.Zachowaj sobie te komentarze dla siebie albo do tych swoich 105konikow w garazu
Zachowaj swoje uwagi dla swoich panienek, alfonsie. Tu jest forum i tu się wyraża opinie, czy może coś się zmieniło? Może uwalenie pięknej tapicerki błotem ci nie przeszkadza bo masz łapy upieprzone ropą z diesla, ale mi akurat tak, więc wal się.
Zachowajcie dla siebie te komentarze na poziomie sklepu monopolowego.
Oj Zenek Zenek jakis ty madry haha
Ta? W sklepie monopolowym dyskutuje się o błocie na skórzanej tapicerce w Giulii? :> :).
EDIT: Masz w sumie rację, koleś się zaczyna a nie potrafi sensownie skończyć. EOT.
Napierw piszesz o upierd....j tapicerce i negatywnie to nazywasz w poscie a teraz kogo udajesz?Zarob na takie auto i sprzataj sobie 2 razy w ciagu dnia ale innych nie oceniaj YNTYLYGENCIE
Spoko, już dzwoniłem do Rurka, ma sprowadzić Wolana, żeby coś z tym zrobił[emoji4]
Spod domu do asfaltu mam szutrową drogę a są roztopy... do tego mój syn(2lata), musi za każdym razem ten odcinek przejechać na moich kolanach, kierując. Strasznie to upierdliwe jest i brudzi auto przy wsiadaniu i wysiadaniu, ale szczęście mojego dziecka jest dla mnie ważniejsze niż tapicerka w samochodzie, który za kilkanaście miesięcy nas pożegna. Dziecko będzie z nami dłużej. Do tego na budowie jestem teraz codziennie, a właśnie wiercili mi studnie do pomp ciepła i kopano kanalizację. Z tym się wiąże błoto i syf wnoszony do auta, a na sprzątanie nie mam czasu. Sorry, musisz żyć z tym widokiem[emoji14]
Latem będę miał zapylony samochód. Taki urok mieszkania bez sąsiadów...http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/12/315.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Jezu, rzeczywiście jesteście przewrażliwieni. Spokojnie, nikt nie obraża waszych pięknych Julii. Powtórzę się jeszcze raz, bo widzę czytanie ze zrozumieniem jest mniej ważne niż Cuore Sportivo:
Reasumując, ani razu nie napisałem "jest mało schowków". Wiecie, mały =/= mało.Cytat:
Napisał anAlfaBeta
A i jeszcze wyjaśnię, bo zaraz Azalgo wstawi kolejne 120 fotek:
Chodziło mi o to, że wnętrze może być większe, bo za nim jest miejsce - a nie o to, że klapka ma być większa.Cytat:
Napisał anAlfaBeta
Natomiast to
to typowa głupia zaczepka "nie masz to się nie wypowiadaj", stać Cię na więcej :D
Sorry, ale myślałem, że masz giulie i Ci mało schowków.
Jak narobią „udogodnień” schowkowych i innych użytecznych gdgetów, to przybędzie wagi i będzie psioczenie, że wygląda na sportową a waży tyle co dostawczak[emoji4]
Auto jest adresowane do pewnej grupy rynkowej i tego od auta na pierwszym miejscu oczekującej, co doskonale giulia oferuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Zgadzam się i dodam, że w moim przypadku to bynajmniej nie zbyt płytki schowek jest przyczyną wstrzymania się od zakupu Giulii :)