zielone 155 pozdrawia czerwone GTV ;)
Printable View
zielone 155 pozdrawia czerwone GTV ;)
Kinia27 to moja stara alfa właściciel obecny nie jest alkoholikiem ramki zostały po mnie. Ja z kolei pozdrawiam czarną 159 widziane dziś na wlocie do krk od zakopca rejestracja kr 252yt. Dziewczyno jesteś urocza. Pozdrowienia z białej 159 Ti: )
Sobota pod wieczór, Kraków Al. Pokoju, na światłach stała srebrna 166 z ramkami, pomachane :) Czyżby ponownie kolega Jigsaw widywany często też na parkingu Bonarki ?
Odmachane, to ja :D
Pozdrawiam GTV na ramkach lecącą wczoraj przez Suchą Beskidzką w kierunku Makowa Podhalańskiego
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 sw na ramkach jadoncego za mna od bochni w kierunku nowego sacza około 17 . Miałem awaryjnymi niestety z passata :D
Pozdrowienia dla wszystkich kierowców spotkanych dziś na małopolskich drogach. AR 159, 147, 156.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kol. Cariss która pozdrawiała mnie pod bramą główną HTS. Też odmachałem może niezbyt wyraźnie ale to z powodu zaskoczenia.
Pozdrawiam kolegę ze Stachiewicza ze srebrnej 156 SW na ramkach . Moja , bliźniaczka stoi na Makowskiego , a Stachiewicza pokonuję codziennie .