No to trochę ból, będę się musiał przyzwyczaić do plastików. Dzięki bardzo za odpowiedź!
Printable View
No to trochę ból, będę się musiał przyzwyczaić do plastików. Dzięki bardzo za odpowiedź!
po co się przyzwyczajać do tego, carbony do Giulii niedawo były fajne, może jeszcze są na alledrogo u jednego tunel u drugiego deska. drzwi cóż, odpuścisz albo potem upolujesz
jak ktoś chce natomiast do stelvio, to mam alu dekory na tunel i deskę, tu akurat w boczkach da się przekładać
Witam czy te dekory do stelvio są do polifta ? bo mam wersję business i się zastanawiam
nie doprecyzowałem, mam akurat przedliftowe dekory
Hej, mam pytanie w ASO aktywowali mi android auto pojawiła się informacja ( dzień noc domyślnie ) poza tym nic się nie zmieniło, uprzedzę pytania - mam dolozonego hub USB i radio nowego typu.
Może trzeba to aktywować a ja nie wiem jak ? proszę o info z waszej strony.
A i ważna informacja czy android auto i apple car play to ta sama funkcja - ja mam iPhone a wyświetla się tylko android auto
EDIT. po aktwacji w ASO (oczywiście wcześniej wymianie huba na odpowiedni i zmianach 4 bajtów w proxi) właśnie tylko w menu dochodzi ustawienie dla Android Auto (nie ma nic dla Carplay) i ma działać - dobrych ileś aut tak samo jak u Ciebie zmodyfikowałem, potem jechali do ASO czy mojego znajomego w Krakowie na Witecha i każdy raportował że działa. NIe wiem czy w któryś iPhonach trzeba coś włączyć jeszcze albo doinstalować, czy jest ten sam kabel co standardowy jakim dysponujesz, może ktoś tu z iPhonem się wypowie. Tak jak gadaliśmy na początek zrób pełny restart radia - wyłącz klemę na 10sek, potem odpal auto, kiera lewo max, prawo max, środek żeby zniknęły komunikaty błędów i daj znać
Proszę o informacje użytkowników iPhone jak to u nich przebiega? trzeba coś instalować w telefonie, ewentualnie od jakiego iOS ..... lub jakieś sugestie. Odłączona klemą reset radia nic nie zmienia .....
Nie pamiętam, która to była wersja iOS, ale w iP 6S działał. We wcześniejszych zdaje się nie.
ale mówiłeś mi że po WiFi w innym aucie Carplay Ci działał, to chyba tym bardziej po kablu powinien w aucie. tak jak gadaliśmy, na początek sprawdź swój tel ze swoim kablem przy okazji wizyty w salonie AR (przyszła środa jakiś serwis tak?) czy działa, ewentualnie u siebie sprawdź od znajomego np tel z działającym Android Auto i z jego kablem. Mi się wydaje że skoro po aktywacji pojawiło się w menu ustawienie dla Android Auto, to chyba przebiegła aktywacja pomyślnie? Próbuję złapać kolegę [MENTION=686]klag3[/MENTION] bo u niego była skopana aktywacja (najpierw aktywował na Witechu) czy ma to ustawienie w menu Infotainment->Android Auto czy nie dlatego że u niego zablokowało się (proxi było poprawiane po fakcie), nie mogę go jednak złapać przez telefon.