Szkoda. Widzisz, ostatecznie skończyłeś z autem, które jest bez sensu :sarcastic:
Printable View
Szkoda. Widzisz, ostatecznie skończyłeś z autem, które jest bez sensu :sarcastic:
https://www.forum.alfaholicy.org/ima...019/10/190.jpg
Sorry musiałem ale rozmowa jest tak płytka, że jedynie śmiech pzostaje ;)
dziwne... dlaczego ktoś kto ma na to ochotę nie może jeżdzić HH z lepszym prowadzeniem, zawiasem pozwalającym na skręcanie, fajnym dźwiękiem itd?
nie widzę w tym niczego złego
za to gównażeria prowadząca swoje wyścigi uliczne w strupiałych 20latkach w dieslach dymiących jak łódki na Malediwach wybrała dobrze i rozsądnie tak?
zerżnięte setki tysięcy km temu tdi to rozsądek i moto pasja? :D a nie no, oczywiście że tak, mapy wgrane, jest sport :)
To chyba TY się gubisz w tym co piszesz bo kilka stron wczesniej piszesz o rozsądku a kupujesz samochód droższy w utrzymaniu niz zwykła wersja i używasz go tak jak zwykłej wersji. Jeszcze wczesniej że AR ktore posiadałes nie sprzedałes ze względu na awaryjnosc a później puszczasz tekst że lepiej kupić mnie premium i być szczęsliwszym.
Ja bym na jego miejscu zajrzał gdzie indziej... jakaś poradnia albo coś w tym stylu bo widać, ze ewidentnie jest jakiś problem :)
Koszty utrzymania? Mógłbym napisać ale serwisujący Alfy na OE częściach i tak nie uwierzą, ze OE filtr oleju do RS kosztuje 19zł, powietrza 35zł, cewka 100zł, a wtrysk paliwa 160zł :) Taniej niż eksploatacja Alfy w dizlu :D
muszę powiedzieć mojej partnerce że koniec z butami od YSL i Jimmy Choo - to nierozsądne ...no może jakby na tor w nich pobiegła? :D
tak, są przecież tańsze i może nawet wygodniejsze hehe
A czy ktoś tu przypadkiem nie pisał, że gdyby było go stać to "kupiłby audi A8"?
I co byś tym A8 robił? Pewnie być jeździł po bułki. A wiesz, że takim A8 trudniej zaparkować pod piekarnią niż Ferrari? Już o HH nie mówiąc.
Totalna hipokryzja. Ganić kogoś, że jeździ HH bo ma na to ochotę, a z drugiej strony prawie szczytować rozpisując się o duszy swojego auta.