kupuj autko i polecimy w kilka autek razem na ten tarnów :) michał myłem auto na myjce na dole galerii rondo ale dopiero dziś się skapłem tam ta myjka to raczej tylko opłukuje a nie myje :( na tarnów postaram się umyć porządnie :)
Printable View
kupuj autko i polecimy w kilka autek razem na ten tarnów :) michał myłem auto na myjce na dole galerii rondo ale dopiero dziś się skapłem tam ta myjka to raczej tylko opłukuje a nie myje :( na tarnów postaram się umyć porządnie :)
nooo tak te myjki to tylko opłukują i nic więcej, jeśli chce się ładnie umyć to gąbka ewentualnie szczotka na myjni to wtedy umyje tak jak trzeba ;) okej trzymam Cię za słowo że na tarnów ładnie umyjesz ;) hmm to kto się z Bochni wybiera do Tarnowa ? :)
Ja jadę napewno i wyjeżdzam z Bochni o godzinie 14.15 z górnego parkingu Galerii Rondo :) Kto z Bochni i okolic jedzie na Tarnów to zapraszam właśnie na 14.15 na wspólny wyjazd :)
[QUOTE=Michał(Pliszka);1384627]jak zwykle źle umyta Alfa, wiesz co Marcin :) heheh to co 13 wpadacie na Tarnów ? :) widzę że kolega tutaj kupuje AR 156 ? :)[/QUO
jestem na kupnie wlasnie :) mam nadzieje ze uda mi sie sfinalizowac transakcje i na 13 juz bede mial AR jesli tak to tez jade do tarnowa :)
no to bardzo dobrze kolego ale po liftowa przy przed ? :) :) mam nadzieję że ten 13 kwiecień to będzie naprawdę udany zlocik :)
narazie stac mnie tylko na przed :) oby tylko pieknie swiecilo :)
Czyli skoro mówisz żeby pięknie świeciło to rozumiem że kupiłeś już autko i do Tarnowa jedziesz?
ps. co z resztą? kto jedzie na Tarnów? pisać się tu na 14.15 na wyjazd z galeri:
1. bumarc+Majka+Marta
2. ... ???
może chodzi mu o to, że zakupił okrojoną wersję bez świateł :D
z takim małym znakiem zapytania ale wpisuję się na drugą pozycję :D
1. bumarc+Majka+Marta
2. micrus?
wlasnie jeszcze mi sie nie udalo i nie wiem czy sie uda bo ten tydzien bede mial na popoludniu ;/ jest juz mozwe film "wyscig" w wypozyczalni w bochni ??
jeszcze niestety nie :/ w obecnej chwili ciężko powiedzieć kiedy się pojawi, bo wyleciał z kalendaża premier, mam nadzieję, że biedronka znowu licencji nam nie podkupiła :P