Jak niedziela to w dym....
Printable View
Wszystko jest do ogarnięcia ;) Tylko że w najbliższą będę w pracy :( a w kolejną na poprawinach :D
to co moze lista kto wpadnie:
1. dareme89
2. drift-r
3. rzelich
4. darojaro
5. yeke?
To co 12.09, godzina 18:00, parking przy arkonce?
http://img199.imageshack.us/img199/5369/qqvc.jpg
Tu jest mapa gdzie jest ten parking, w ktorym miescie wjazd bo latwo przejechac go i proponuje zeby usiasc w miejscu zaznaczonym na czerowno, bo bedzie widac aut, pozostale miejsca sa troche dalej od parkingu :)
i jeszcze jeden pomysl, moze po zjedzeniu kielbasek podskoczymy na gokarty? sa tak blisko z tego miejsca ze az glupio byloby odpuscic :) a tor otwarty do 21.
Wysłałem informację na PW o spotkaniu do alfaholików ze Szczecina i Polic ;)
P.S. yeye - wyczyść skrzynkę.
PW Dotarlo, mysle, ze tez wpadne w czwartek :)
A jak nie Pojezierze Drawskie, to może lotnisko w Pile :P
Może Robertovv nam by pomógł ze spotem np. na "Gęsiej Łaczce" nad j. Siecino..... ma tylko 5-6km do tego miejsca ;)
Mam niesamowicie blisko, bo jestem z Zawadzkiego.... ale jak na razie wstydzę się przyjechać swoją, bo jeszcze jestem w połowie prac nad nią.... lakier po poprzednim właścicielu paskudnie "polerowany", na bagażniku plama którą trzeba zamalować, z przodu zderzak po prawej stronie mi odstaje ze śrubą od błotnika (bo inaczej nie bd się trzymać a teraz nawet się tego przykręcić nie da bo miejsce się wyrobiło), z lewej strony przy drzwiach i błotniku lekki wgniot... także nie chcę tam robić z siebie pośmiewiska :x.
bez przesady :) wpadaj taka, bedziemy mogli zobaczyc przeobrazenie na nast spotkaniach :)
nie ma się czego wstydzić, każdy z nas przechodził etap dopieszczania ;)