Ładnie sie porobiło, od czego te dwa łożyska?
Printable View
Ładnie sie porobiło, od czego te dwa łożyska?
Ile od wymiany wytrzymał ten komplet (rolki/pasek) Łukasz ?
No u mnie weekend przebiegł pod kątem przeglądania aut i dociekaniu co im dolega. Wszystko jak i w jednym aucie tak i w drugim usterki rozpoznane. W czerwonej problem z klimą, okazało się że przewód przy grodzi nie był skręcony stąd nieszczelność układu. W 3 litrówce od początku problem z odpalaniem zimnego silnika, niezbyt równa praca silnika, brak rozwinięcia pełnej mocy i masakrycznie wysokie spalanie. Problem tkwił w urwanych kabelkach czujnika temperatury na komputer po złożeniu przerwanych kabelków praca silnika nareszcie taka na jaką oczekiwałem. Mechanicy do dupy którzy przegladali te auta i nie potrafili wykryć usterek
Przewód tak czy siak wymieniłem bo wszystko miałem porozkręcane i gdy na koniec dobrałem sie do odkręcenia najgorzej dostepnej nakrętki okazało sie że jest nieskręcona tylko przyłapana, dostałem ataku szału jak to zobaczyłem ale i tak wymieniłem przewód. 3 litrówa smiga jak szalona aż moja kobita się zdziwiła ze chodzi jak burza:D ale i tak nie chce w niej jeżdzic:D
To nie ma bata!w czwartek dajesz rundę wariatką;)ha,ha
Ale mamy miszczów tzn.nie mamy od serwisowania naszych samochodów.Tylko po forsę łapy wyciągają.