jak SI to pewnie Adams na kajaku pływoł
Printable View
jak SI to pewnie Adams na kajaku pływoł
nie przyjrzałem się tablicą
ja,to jo z Katka-tyż pozdro
Adams! Ja Ciebie też pozdrawiam :P Machałem Ci dzisiaj rano z za kierownicy Mitsubishi Outlandera, około 8 - 9 pod wieżą TV na Bytkowie :D Jechałem akurat z rodzicami w górki, dlatego Mitsu :P
Pozdro dla Alf w sobote na sosinie w jaworznie
Alfa 166 rej SD - w sumie widzieliśmy się to pozdro :D
No i na ramkach stała jeszcze Alfa 159 ti rej SO
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na rejestracji KR..... z ramkami stacjonującej w ten weekend w Tarnawie Górnej lub Krzeszowie ( nie wiem gdyż bella wjeżdżała za most a tam już Krzeszów podobno :D )
Chłopaki pozdrawiam BRERĘ czarną na ramkach, rej KDA w Dębicy na rynku!Twoja mina dla mnie bezcenna, machałem do Ciebie z"chodnika" a Twoja reakcja była a'la "o ch** mu chodzi.." ;)
pozdro dla szarej 156 na SK widzianej dziś na parkingu koło żabki na kostuchnie ok 21 ;)
To byłech jo :D Tyż pzdro choć żech Cie nie widzioł densiłem w Annie Marii :D a Ty wichniar18 skąd konkretnie żeś jes ??
okolice pyrzowic ale jezdze na podlesie to czesto tam widze Twoja belle;)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 rej. STA...... na ramkach wyjeżdżającej 15 minut temu z Agro - Sur w Rogoźniku :)
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 (nie pamiętam rejestracji) która jechała oświęcimską w Tychach w stronę Bierunia dziś ok. 12:20, wyjeżdżałem z podporządkowanej akurat jak cię zauważyłem.
Pozdrawiam również tyszanina w oramkowanej seledynowej 156 mijanego o 16:18 na Baczyńskiego, zaspałem trochę i zauważyłem dopiero po tym jak się minęliśmy.
Pozdro dla 156 SW KWA.... w niedziele kolo 19 przy zakopiance lecącej na Wadowice
i dla Crosswagona SZY..... przy wylocie z Suchej Beskidzkiej na Żywiec - przez chwilę jechaliśmy na tym samym pasie, ale pięknie się zdążyłeś schować :) Gdyby to był passat to bym strąbił!! :)
Czy na parkingu SHELLa w wodzisławiu stała dziś biała Brera Grzeska? Zauważona po godzinie 14.00.
Natomiast nie pozdrawiam, kogoś kto nie wpuscił mnie z wyjazdu z wodzisławskiego Kauflandu ok. godz 16.00 (czarna 147 na blachach swd - po swojaku bym sie tego nie spodziewał, prędzej po blachach SR), wpuscił mnie jadący zaraz za tobą Pan w jakimś amerykańskim suvie mimo kolejki aż do ronda. Nie ładnie, nie ładnie....
rownież pozdawiam hmm czy nie zauwazylem jakiejs belli wyjeżdzając;/
Pozdro dla kolegi z czarnej Mito w Tychach, około 18:30 koło Jokera, łapki były :)
Pozdro dla czarnej 145 od srebrnej 145 z dnia 9 lipca.
Dzięki za wpuszczenie do ruchu w ulice Olszańską w Krakowie
nie zauważyłeś, bo jechałam siostry autkiem a bella na stała przed domem :)
a to chyba ze tak:)
kolege w zabrzu czarna GT były łapki godzina ok 15:30
Pozdrowienia dla kierownika Gtv na rej.SY okolo 7.00 rano dzisiaj wyprzedzalalem granatowym golfem TDI.. I prawdopodobnie dla bociana bo widzialem GT na wiadukcie w Sosn okolo 7.10 :D
- - - Updated - - -
A w Grodkowie byla widziana GTV :D
7:10 to faktycznie mogłem być ja
na światłach ? to ty tak patrzyłeś na mnie ? he he he
pozdrawiam Panią, która dziś rano o 7 machała mi z srebrnej 156 SW ST... na Jaroszowicach :) troche zaspany byłem...
a ja pozdro najprawdopodobniej dla bociana jeżeli to Ty zjeżdzałeś z Murckowskiej o 23:08 pod ta swoja gruba a jak to nie Ty to pozdro dla tego kto jechał GT :D
popzdrawiam kolege riflewod ktor siadl mi na zderzaku u mnie na wsi dzis wieczorem;p pocisnolem awaryjki i machnolem ręką tyle ze jechalem nowym brzydkim czarnym toledo od nas z komisu;p
Coxu ustrzelony wczoraj wczoraj w zabrzu pod mostem :)
Pozdrawiam czerwoną 156 stojącą wczoraj w Bytomiu w okolicach dworca autobusowego za "kebabami" :) oraz czarną 156 na Katowickiej, którą spotykam już od dawna, ale dopiero od jakiegoś czasu pojawiły się na niej klubowe ramki.
Pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj Tychy-Zabrze ,szczególnie gtv ? na którą się zapatrzyłem,pozdrawiam kierownika ;)
Rychu widzisz przez Ciebie pomyslalem ze Marshall nie rozpozna gtv od gt:D
No nie powiem Bocian ze sie nie gapilem :D:D Pozdrawiam!