To w sumie o co Ci chodzi? :)
Printable View
To w sumie o co Ci chodzi? :)
Czyli na zlot nie wpadniesz swoją Alfą? Jeśli trzeba postawię Ci lawetę. :)
Tak, w internecie każdy może być kim chce, ale niestety większość wybiera zostanie debilem.Cytat:
Mam prawo do własnego zdania ? Czy nie ? Hej !
Ocenianie konkretnego modelu po tym, że sąsiad cię oszukał i wcisnął zajeżdżony i zaniedbany szrot, o twojej kondycji intelektualnej specjalnie dobrze nie świadczy.
Tak, np. usprawiedliwianie swojego frajerstwa w internecie tym, że każdy samochód tak ma bo to szrot.Cytat:
w tym starczym wieku wyobraź sobie , że są lepsze i ważniejsze w życiu rzeczy....
Tu nie chodzi o trolla, tylko o innych ludzi, którzy czytać będą te bzdury które on wypisuje. Nie każdy jest na tyle ogarnięty, by zaklasyfikować kolesia który ocenia poziom technologiczny danego pojazdu po tym, że u niego skrzypią zawiasy drzwi, jako idiotę i skomentować gromkim śmiechem wypisywane przez niego rewelacje.Cytat:
Tobie naprawdę chce się pisać długie wypracowania do trolla??!
ja też wtrące swoje 5groszy, jeźdżę od dawna autami z grupy VW, min audi a4, passat cc, passat variant b6 i b7, leon 1 i leon 2. Mam teraz alfe romeo i powiem jedno, nic nie trzeszczy nic nie stuka puka itd - prawie jak w audi :) jeżdżąc passatem cc i passatem b6 wszystkie plastiki tak skrzypiały że szok ! Mam jeszcze B7 paska i tam jest lepiej :) ale naprawde mimo że alfa nie jest wykonana jakoś super i nic tam sie nie zmienia w niej to jest naprawde przyjemnie
Potrzebuję ogarniętej osoby która pomoże mi w ocenie stanu mechanicznego [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Brera silnik 2.4 J.T.D rok 2006.Samochód do obejrzenia w Będzinie.Sam przyznaje nie mam pojęcia o dieslach dlatego zdaję się na pomoc osoby która ma alfę z takim silnikiem i szeroko pojętą wiedzę na jego temat.
Pozdrawiam