Pewnie Rafał (Xenocyd) :D
Printable View
A ja w dalszym ciągu obstawiam mnie :)
pozdro dla kierownika czarnej 166 widzianej kilka razy w Bystrzycy ostatnimi dniami oraz dla kierujacego srebrna (tzn ten kolor taki srebrno zielony) 156 SW widzianego dzis w Nysie ktory zauwazyl moja lapke pomimo tego ze stalem pod dystrybutorem po drugiej stronie drogi :)
wczoraj na trasie Gryfów-Jelenia Góra w okolicach Chmielenia widziana czarna 156 na klubowych ramkach(były pozdrowienia z obydwu stron)... później w drodze powrotnej ta sama alfa stała zaparkowana w Chmieleniu na posesji obok srebrnej "renówki" jeszcze raz pozdrawiam . Wczoraj również widziana srebrna 156 na trasie Lubań-Zgorzelec(były światła,odmachałem) pozdr. od czarnej 145 :)
Dziś w Ząbkowicach widziana zaparkowana czarna, przedliftowa 147 z Selespeed'em i chyba jasnymi skórkami :) -> TST16650 :)
... a we Wrocławiu mijany -chyba- Boro.m i ... inna srebrna 156 z blachami DOA (Pan Janusz ?) ... 2x pomachane = 2x odmachane :)
... a ja na Opolskiej na Barusa znów nie trafiłem ;)
Pozdrawiam kolegę z 156 na Orlenie w Niemodlinie dzisiaj. Rejestracje bodajże RDE. Odmachane ;) Ps ładne szprychy :)
dzisiaj stojąc na światłach w Lubaniu (na przeciw Bliskiej) widziałem przejeżdzająca czarną 147 i tak się zastanawiałem czy to nie Twoja ale za kółkiem siedział starszy pan i wiózł pasazerkę. Kilka tygodni temu także mijałem czarną 147 była zaparkowana na ulicy Łużyckiej...może to Twoja akurat :) W lubaniu dość często widuje żółtą 145(parkuje przy sądzie grodzkim)ale to chyba nikt od nas. do zobaczenia na trasie :)