choćby i serwis był 10x droższy - co to za róznica? płacisz za jego serwis czy też może sam za to płaci?
rozsądek jest nudny, dusigrosze też
Printable View
choćby i serwis był 10x droższy - co to za róznica? płacisz za jego serwis czy też może sam za to płaci?
rozsądek jest nudny, dusigrosze też
Panowie, błagam...
190zł w iParts, który ma dość sporą marżę jeśli nie masz zniżek...
https://www.iparts.pl/auto-czesci/wt...97-102799.html
po bułki można jeździć 8 ale zmienić A na S - szybciej dowieziesz, zjesz świeższe :D
...hamulce niestety są dość drogie
Załącznik 263160
Czy ja coś napisałem o torze?
Byłoby Cie stać na A8 to byś sobie kupił i robił z nim cokolwiek chcesz. Możesz sobie jeżdzić A8 na ryby jak będziesz miał ochotę.
Kogoś innego stać zaledwie na HH i robi z nim co chce. Jak będzie chciał to będzie cement z Castoramy woził. Nic Tobie do tego.
znam kogoś kto jeżdził/jeździ takimi autami jak 911GT2, DB9, SL73, C63BS - uwielbia jeździć Clio RSem - zdaje się że to HH, muszę go zapytać ile płaci za klocki i czy to rozsądne
Halo, czy jest tu moderator? :)
Dla rozładowania dyskusji, przyjechał nowy samochód do rodziny - bo Alfa nie umie w małe kombi :(. Chciałem nawet kupić Tipo, ale oczywiście nie ma możliwości wyboru benzyny z automatem. Tak wygląda w tej chwili całe FCA :(.
Załącznik 263167
Alfa w ogóle w kombi nie umie, za mało sportowe widać (tak, jestem złośliwy).
We Włoszech jak nic siedzi jakiś chiński albo indyjski sabotażysta i urabia marki do taniego przejęcia bo nie wierzę, że sami z siebie rezygnują z najchętniej kupowanych segmentów i nadwozi dla wozów które robią. Jeep daje radę, Chrysler nie wiem albo pewnie też. A Fiat/Alfa podtapiane.