Nawet mnie nie nerwuj z myciem auta.... Bo miałem tak odpicowane a już jest całe usyfione... :/ A mycie auta to jest w ogóle taniec deszczu :P
Nawet mnie nie nerwuj z myciem auta.... Bo miałem tak odpicowane a już jest całe usyfione... :/ A mycie auta to jest w ogóle taniec deszczu :P
A ty myślisz że raz umyjesz i 12 lat będzie czyste? :D No chyba że je w garażu pod kocem trzymasz i tylko na spoty wyjeżdżasz:D
Hahaha- zapomniałem:)
Swoją drogą to ma jakieś pechowe te 156- stoi cały czas w garażu a naprawy liczy w tysiącach:D chyba mu krasnoludki psują po nocach.
Się naśmiewają :P Tłukę nim codziennie kupę kilometrów a Mitsu przyjechałem dwa razy :P Tak to zawsze Alfą jeżdżę :D A czysta była niestety tylko jeden dzień :P
Moja też 1 dzień sie uchowała czysta.
moja od tygodni brudna jeździ bo sie myć nieopłaca :D
a u mnie przy V powyżej 230km/h brud sam odpada :lol:
a jak szybko się wyciśnie 200 to brud zsuwa się na sam tył auta i wtedy za 1zł karcherem się opierdzieli
:-)
Bocian bo ty jestes znawca tematu, powiedz mi czy ten kabelek sie nadaje? http://viaken.pl/pl/diagnoza-fiat/in...tyku-obd2.html znaczy czy bedzie wszystko dzialac jak zepne go do FESA ?? bo jak cos to jutro pojade i sobie kupie taki :P
Tak ten kabel jest ok
Bociek co do schodzenia brudu przy 230.... to uszczelki i marchewy też "wychodzą" :D