Pozdrawiam Alfalotnika,ktory pomachal na trasie KRK-Sandomierz:) w ostatniej chwili zobaczylem ramki:-P
Printable View
Pozdrawiam Alfalotnika,ktory pomachal na trasie KRK-Sandomierz:) w ostatniej chwili zobaczylem ramki:-P
pozdro dla gonzo widzianego przy szpitalu w siemcach i dla pawła 24, widzianego koło wieży. williamdrake, czy to ciebie spotkałem na rondzie w siemcach?:D
wyjazd do Krk dzis wiec pozdrawiam:
- ciemnozielone 146 jadace w strone Rzeszowa rej SM (chyba nawet ramki byly)
-ciemnoczrwone (bordowe) 156 SW jadace po poludniu w strone Krakowa ale nie pamietam jakie blachy w kazdym badz razi gosc odmachal
-niebieska Brera widziana w ostatniej chwili w Krk
-Mito widzane na skrzyzowaniu Wielicka/Wlotowa
-Mito rejestracja chyab TSO widzane kolo ronda Grzegorzeckiego
i na koniec specjalne pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej 156 chyba SW po FL rej KR ktora za mna wjezdzala na kampus UEK - moze to ktos z wykladowcow wiec prosze sie pucowac kto to :D:D
A ja pozdrawiam kierowcę przepięknej czarnej 159 widzianej dziś w Tychach niedaleko Tesco ok. 14 - tak się zapatrzyłam, że zamiast patrzeć na drogę zaliczyłam dziurę i wywaliło mi żarówkę od postojowego. Musiałam być naprawdę bardzo zdekoncentrowana, bo znam wszystkie dziury na tej trasie:)
BTW Mąż się ucieszy kiedy się dowie, że postojówka do wymiany:D
viki mąż się ucieszy jak sie dowie że sie oglądasz za innymi ... alfami :) oczywiscie, maż już sprzedał opla bo wiemy że zachorował na 159 ale widze że Ty też bo wpadasz na ich widok do dziury :) hahah
ah no właśnie pozdrawiam zieloną Gtv widziana w pt na wjeździe na DTŚ w zabrzu
Hahah:D Vectra jeszcze w użyciu, bo zanim Darius znajdzie Bellę która spełni jego oczekiwania to możemy się trochę naczekać:) ale bądźmy dobrej myśli:)
pozdrawiam!
Pozdrowienia dla dwóch 156 SW spotkanych dziś na trasie KRK - Krzeszowice przed południem. Niestety żadnej odpowiedzi:(
Pozdrawiam kierowczynie/kierownika z AH, ktora/ktory zostawił mi 'mandat' za wycieraczka w Galerii Kazimierz - za parkowanie na widoku :P
Sympatycznie :)
pozdrawiam Alfę 156 srebrną ( z naszymi ramkami i z naklejkami )którą spotkałem na ul. Ściegiennego o godz. 14 30.