Printable View
Cytat: Napisał 75andrew155 Tego to i Wszechmogący nie wie:D No właśnie,tego nie da się popsuć:Dmożna tylko rozbić;)
Cytat: Napisał Artas 155 No właśnie,tego nie da się popsućmożna tylko rozbić Narazie to odpada bo muszę go jeszcze z chipowac i zmierzyc na hamowni
Cytat: Napisał 75andrew155 Narazie to odpada bo muszę go jeszcze z chipowac i zmierzyc na hamowni Na chip i hamownie mamy już klubowy rabat u jednego z warszawskich tunerów,więc do dzieła:D
Cytat: Napisał Artas 155 Na chip i hamownie mamy już klubowy rabat u jednego z warszawskich tunerów,więc do dzieła a gdzie może u niego wyjdzie dobrze i tanio, nadmieniam że to nie disel i nie chodzi o wykastrowanie DPFa czy cos w tym stylu:D
Cytat: Napisał 75andrew155 a gdzie może u niego wyjdzie dobrze i tanio, nadmieniam że to nie disel i nie chodzi o wykastrowanie DPFa czy cos w tym stylu:D Zrobi ci zaślepienie EGR-u,wywalenie kata,DPF-u,dwumasu i strojenie na ecu masterze;)
Andrzejku, a te wałki od QV to już na właściwym miejscu są czy kurzą się w dziupli??
Cytat: Napisał Artas 155 Zrobi ci zaślepienie EGR-u,wywalenie kata,DPF-u,dwumasu Jak sobie zamontuje to go wytnie a kto jeżdzi na torze z dwumasem?
Cytat: Napisał 75andrew155 Jak sobie zamontuje to go wytnie a kto jeżdzi na torze z dwumasem? Na torze z dwumasem jeżdżą dizle;) ha,ha,ha
Cytat: Napisał Artas 155 Na torze z dwumasem jeżdżą dizle ha,ha,ha Zeby silnika nie urwało tak jak u mnie:D - - - Updated - - - Cytat: Napisał kasztelan Andrzejku, a te wałki od QV to już na właściwym miejscu są czy kurzą się w dziupli?? Tak kurzą się w Kozach:D jeszcze ich nie mam
Cytat: Napisał 75andrew155 Zeby silnika nie urwało tak jak u mnie:D - - - Updated - - - Tak kurzą się w Kozach:D jeszcze ich nie mam Noooo na hamowni może być gorąco,jak do odcinki pojedzie na rolkach.W takim razie trzeba się wybrać do Pana i pogadać;)