Zdaje się że ubezpieczenie nie obejmuje jazdy torowej?
Printable View
Skoro produkuje się różne podzespoły do tych samych modeli dla Ameryki i różne dla Europy (zapewne dla Azji też) i skoro w grę wchodzą tutaj także drogie elementy samochodu (np. komputer wraz z wyświetlaczem w Ghibli), to z całą pewnością da się tak samo dopasować fotele do danej rasy/regionu, o ile istnieje taka potrzeba własnie.
Nie wiem czy masz rację czy nie, ale jakoś właśnie tak się składa, że w samochodach europejskich siedzi mi się wygodnie a w Hondzie CR-V jakbym zupełnie do niej nie pasował.
potwierdzam opinie Haveblue, mam za sobą dwa tysiące km w CR-V.
Na pewno technicznie da sie dopasować fotele do regionu geograficznego. Tylko nie znam przykładu na to. Mysle ,że producenci maja swoje normy, być moze z obszaru , w którym działaja czyli np. niemieccy operują danymi populacyjnymi z Niemiec a te pasują do Polaków i Amerykanów i jest Ok.
Mozliwe ,ze powód właśnie w normach japońskich.
Generalnie temat rzeka, każdy musi po prostu usiąść i przymierzyć dokładnie tak jak rzeczone buty.
Skoro o butach - fatalną konstrukcję mają buty sportowe znanych marek światowych ( nie wymienie nazw bo beda mnie ciagać po sądach) ja uzywam sportowych butów firmy amerykańskiej znanej z obuwia roboczego.
Firma ta ma dobrze opanowaną konstrukcję i te buty sa dobrze skonstruowane. Nie jestem szewcem jakby kto pytał i nie mam z tym nic wspólnego.
Piszę to, bo właśnie parametry tzw. antropometryczne są bardzo strzeżoną tajemnicą producentów - one decydują o komforcie wszystkiego, co dotyka i używa nasze ciało - w tym samochody.
Trochę z innej beczki...czy ktoś ma Gulię " w wynajmie" 3 letnim lub dłuższym - czy można w tym wypadku coś uciąć na cenie , jakie najlepsze warunki finansowe w tej formie można wynegocjować? Oczywiście nie chodzi o szczegóły ale o zasadę.Załóżmy,że Gulia,która mnie interesuje jest w granicach 175000.
Cztery dyszki na veloce.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Azalgo, czy można spytać, na ile Alfą wyceniła Twoje auto po okresie wynajmu?
Na otomoto jest kilka sztuk super w okolicach 130-140 tysięcy, zatem zastanawiam się, za ile realistycznie można wyrwać auto za rok lub dwa, po 2-3 letnim leasingu.
Zastanawiam się, czy AR oferuje pakiety gwarancyjne dla aut używanych. Ktoś z Was orientuje się może w temacie?