Widziana dzisiaj srebrna 156 na dziesiątce przed Płońskiem godziny mocno popołudniowe...
Printable View
Widziana dzisiaj srebrna 156 na dziesiątce przed Płońskiem godziny mocno popołudniowe...
Pozdrawiam kierowniczke AR GT ...ramki klubowe WD....czwartek po 20ul. Marszałkowska.. Były łapki w górze:)
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla pięknej grafitowej Giulietty na ramkach WAH mijanej przed chwila na Dźwigowej. Dzięki za pomruganie [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierowcę Czerwonej 159 z klubowymi ramkami rejestracja chyba OPO. Spotkałem Cię dziś na świętokrzyskiej koło 20, jechałem za Tobą w stronę ronda ONZ. :-)
Pozdrawiam 147 na WSC widziana w sobotę około 10h na starej dwójce w kierunku Sochaczewa łapka była.
Pozdrawiam kierowce czarnej Brery z Wawra, czesto widuje Cie na Patriotow, ostatnio machnelismy sobie. Pozdrawiam ze 159 na WWL.
Witam ..przyznawać sie kto mi wizytówkę alfahollikow[emoji16][emoji16][emoji16]wsadził za szybę[emoji41][emoji41][emoji41]na św. Wincentego[emoji16][emoji16]oczywiście pozdrawiam
Pozdrawiam...kierownika lub kierowniczke..Widziana po 17 Wisłostrada.. Czwartek...http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/416.jpg
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na WPI mijanej dziś na ''50" koło Góry Kalwarii, pomrugane - odmachane [emoji2]
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka