-
Alfa Romeo Spider
Witajcie.
Postanowiłem poszukać sobie jakiejś włoszczyzny która by się ładnie prezentowała obok mojego Ducati. Wybór padł na Spiderka.
Znalazłem na OtoMoto takie ogłoszenie (co ciekawe z Bielska jest moja S4): oferta/alfa-romeo-spider-zadbany-bezwypadkowy-ID6yTLrr.html#8040882e42
Czy któryś z forumowiczów mógłby cokolwiek powiedzieć na jego temat po zdjęciach? Ewentualnie zerknąć na niego, za przysłowiową flaszkę, jeśli jest gdzieś na miejscu? Wynająłbym firmę jakąś ale chciałbym najpierw wykluczyć oczywiste wady zanim zapłacę większą kwotę. Sam mieszkam w Warszawie i jest to kawał drogi ode mnie.
-
jak zerknac jak autko wg opisu nawet nie jest w PL ( Auto jeszcze w Los Angeles
Cena dotyczy zakupu , trzeba doliczyc koszt transportu i oplat celno skarbowych )
dolicz łajbe cło itp i policz raz jeszcze
- - - Updated - - -
nie znam nikogo z LA niestety :-)
-
-
Czyja to?
olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-3-2-v6-q4-sprzedam-zamienie-CID5-IDqjOCd.html#4a16b3f275
-
Cześć Panowie,
Widział ktoś to autko? Cena jest fajna, czy troszkę dużo ?
allegro.pl/show_item.php?item=7329451790
-
Dzień dobry,
szukam swojej pierwszej Alfy Romeo. Najbardziej odpowiada mi 147. W mojej okolicy widziałem już 3 i więcej na razie nie ma. Niestety jedna odpadła na początku, nad drugą zastanawiam się co do ceny. Trzecia jest chyba zbyt droga patrząc na stan. Musiałbym się jej dokładniej przyjrzeć bo klima działa tak sobie, amortyzatory z tyłu są do wymiany, pojawiło się już trochę rdzy na niej, silnik nie jest w stanie rozgrzać się do 90st. Sprzedający na razie nie jest chętny do negocjacji...
Znalazłem taką Aflę w okolicy Katowic. Niestety mam do niej ponad 300km.
Czy ktoś z was widział lub zna tą 147'ke: allegro.pl/show_item.php?item=7313984739#thumb/1
Przez telefon Pan oczywiście potwierdza, że wszystko jest ok. Na pytanie o rdze odpowiedział, że rdzewieje tylko klapa z tyłu i drzwi kierowcy. O progach, błotnikach z tyłu nic nie wspominał ale nie wiem jak dokładnie się przyglądał. I wiadomo, że na żywo samochód potrafi wyglądać zupełnie inaczej.
-
Hej. Jestem w trakcie poszukiwań 159. Czy ktoś z Katowic i okolic miałby czas i ochotę pomóc w oględzinach?
Zależy mi na SW 1.9 JTDm 150km i zastanawiam się czy 18000 za egzemplarz z 2005/2006 roku to normalna cena czy przesada. Wiem, że nie można uogólniać, ale jak to powinno średnio wyglądać przy takim roczniku?
-
Raczej normalna cena za w miarę przyzwoity egzemplarz. Choć z tym bywa różnie. Ja za swoją rocznik 2006 wersja Dinstictive z elektryką foteli i Bose w lutym br. dałem 18 500 zł choć wyjściowo sprzedający chciał 22 000 zł. Ale na miejscu okazało się że była bita w prawy przód i było to niechlujnie zrobione po kosztach do tego parę innych mankamentów, o których sprzedający nie wspomniał w ogłoszeniu jak i podczas rozmowy telefonicznej. Wiadomo że auto ma już swoje lata i nie ma co liczyć że będzie idealne.
-
Mikeltpl mam 2 szt od znajomych godne do polecenia a i może swoją też się słyszę sprzedać odezwij się na priv jak szukasz dalej
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
-
[MENTION=2993]marshall[/MENTION]
Probowalem napisac, ale masz pelna skrzynke ; )