Mozesz podac linka ?
Printable View
Mozesz podac linka ?
Witajcie, mam problem - nie mogę połączyć się z programem za pomocą kabla. Win 10 nie wykrywa mi w ogóle portów - zainstalowałem najnowszy sterownik, ale jak chce zaktulizować Viaken FiatScan USB Interface driver to ciągle system nie może znaleźć sterownika.
Włącz instalacje nie podpisanych sterowników.
http://www.mamkomputer.info/windows-...zez-microsoft/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam przymierzam sie do kupna interfejsu i chcialbym żeby ktoś polecił mi sprawdzony i działający z moja AR 156 sw 2001r 1.9 itd 110km
doczytałem, że można zmostkować 1,7,8,9,12,13 a co z 3 pinem czy musi być na przełączniku ?
Nie, nie musi. Po prostu w takim przypadku ryzyko wywalenia poduszek przy zwarciu w interfejsie bierzesz na klatę. Ot cała filozofia ;)
Witam.
Poszukuję informacji jak można sparować kabel od Viakena VAG KKL aby zagadał z Alfą.
Ar 156, 99r, 1.9 jtd.
O ile jest taka możliwość.
Kabel jaki mam to ten czarny.
Jeśli nie to jaki ew tani interface by z nią współgrał?
Chodzi mi o odczyt błędów oraz sprawdzenie parametrów typu ciśnienie rail etc
Ogólnie to posiadam właśnie kabel Viakena z opisem VAG KKL, kabel koloru czarnego, do passata się łączy z programem VagCom.
Lecz jednak po podłączeniu go pod alfe i użyciem MESa nie łączy się z nim.
Jest mozliwowc zeby to zagrało razem? Inny program czy pozamienianie czegos?
- - - Updated - - -
Ogólnie to posiadam właśnie kabel Viakena z opisem VAG KKL, kabel koloru czarnego, do passata się łączy z programem VagCom.
Lecz jednak po podłączeniu go pod alfe i użyciem MESa nie łączy się z nim.
Jest mozliwowc zeby to zagrało razem? Inny program czy pozamienianie czegos?
Do Alfy potrzebujesz kabel z przełącznikiem. Viaken ma takie w ofercie, niebieskie VAG KKL z przełącznikiem.