To kto jedzie na Tarnów ? :D
Printable View
To kto jedzie na Tarnów ? :D
Ja jadę i ty więc jest nas już dwóch a co z resztą to niewiem. W niedziele się zobaczy kto pojedzie jak pojawimy się na galerii.
wszyscy ! :D :D wszyscy Patryk :D
jak nie umrę z nudów w robocie, to też będę :D
No to jak wszyscy to okej haha :P Tylko ja chyba od razu atakuje na Tarnów bo będę już na autostradzie , więc najprawdopodobniej nie będzie mnie na galerii :(
nie ważne jak i gdzie ważne że w niedziele o 15 się widzimy na Tarnowie a później na Dębno i robimy sesję zdjęciową :)
tak że brać aparaty :P
Patrzyłem na pogode ma być w Tarnowie 17 stopni :D Trzeba brać się za czyszczenie lakieru bo serducho już wyczyszczone :D
Patryk ja już po czyszczeniu generalnym środka, pranie foteli i tapicerki a teraz tylko z zewnątrz i gites ;)
Oooo kurde harpagan :P Ja czasu ostatnio mało mam fotele są czyste :D Tylko jakaś pasta polerska lekko ścierna i ładnie będzie Nero Oceano się prezentować :D
Czyszcicie tak te auta a tak czy inaczej jak czystym z domu wyjedziecie to do Tarnowa już zdrowo się ubrudzą :D
ps. Adoil nie bądź łajza i podjedź na galerię :P Stamtąd pojedziemy wszyscy razem ładnie w kolumnie do Tarnowa :)