Pozdrowienia dla srebrnej 156 ok 14.30 na drodze z Mikołowa do Kobiura było mruganie :D
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 156 ok 14.30 na drodze z Mikołowa do Kobiura było mruganie :D
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw która miała ramkę tylko z tyłu,widzianej w sobotę na ul.pasternik ok 19.30 w kierunku ronda.
Pozdrawiam niebiesko-jasnego-kameleonka na rej SK.... spotkane dziś w centrum Mysłowic ;)
zaparkowałeś naprzeciw Ja stałem z kobietą :D potem szliśmy w sumie obok siebie Ja do pizzeri a Ty gdzieś, skojarzyłem dokładniej dopiero jak już wyjeżdzałeś z parkingu a Ja siedziałem w pizzeri i czekałem na pizze :D Kiwłem głową tylko nie wiem czy widziałeś :)
HaHa. Śmieszna sytuacja. Zaparkowałem obok Ciebie i przechodziliśmy obok. I właśnie się zastanawiałem czyja to ALFA. Byłem na kebabie :-). I właśnie jak wyjeżdżałem z parkingu przyszło mi do głowy że osoby które mijałem musiały być od Alfy :-). Spojrzałem w okno TP i widziałem Cię! Pozdrawiam! :-)
Następnym razem uda nam się lepiej pokojarzyć i pozdrowimy się odrazu a nawet zamienimy słówko :) Dziś chciałem Cię zaczepić dlatego stanąłem jak wjeżdzałeś ale jakoś niefortunnie wyszło że akurat szedł z nie wiadomo "kąd" kolega i mnie zaczepił i potem się rozkojarzyłęm i już jakoś tak przeszliśmy bokiem :P
Do następnego :)
ps super felgi wyglądają i pasują Ci do Belli ;) a nietypowy kolor też robi wrażenie :)
Dzięki za opinie na temat samochodu. Myślę że okazja jeszcze będzie się spotkać, lub nawet można się umówić, bo w Mysłowicach jestem w zasadzie prawie codziennie
I to mi się podoba. Jestem jak najbardziej za tym żeby się spotkać.
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 145, który podwoził dzisiaj pewną Panią do Urzędu Pracy w Siemianowicach:) Patrzyłeś na moją zaparkowaną Alfę, ale niestety ramki mam tylko z tyłu:) Akurat przypadkiem do okna podszedłem zobaczyć czy auto jeszcze stoi i Cię wypatrzyłem;)
P.S. Na przyszłość gdyby znajoma miała coś do załatwienia w urzędzie to służę pomocą:)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 spotkanego dziś w Bieruniu, Pan kiwnął głową, ale nie wiem czy do końca wiedział o co chodzi:D