Miałem ochotę na RaceGlaze 55 swego czasu. Na razie mi przeszło a tym czasem do arsenału wpadł "trendy" ostatnio na KA ArmorAll Shield (za free z Reala - punkty PayBack) :)
Printable View
Zdaj jakąś relację jak ten ArmorShield się spisuje, bo kuuusi :)
Nie mam pojęcia czym się różnią, ja mam tego Rich, właśnie kupiłem drugie opakowanie :)
Jak masz tą chropowatą co ja, to nie ma znalazłem złotego środka. Poorboys Natural Look (moim zdaniem najlepszy środek) niestety pozostawiał mazy, trochę lepiej mi wychodzi przy użyciu Nielsen Finesse, ale i tak najlepiej aplikować na chłodną powierzchnię, bo ciężko się rozprowadza i szybko wysycha.
Ja mając do tej pory Megsa #16 który również bardzo lubi się z kurzem, chcąc coś temu zaradzić kupiłem wczoraj na ten sezon taki oto zestaw:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=123110&stc=1
Duragloss jako marka jest podobno mocno niedoceniana, a sam wosk Track Claw z informacji zaczerpniętych z różnych źródeł genialnie radzi sobie z kurzem dając przy okazji maksymalny wet look. Koszt samego wosku mieści się nawet w Twoich kryteriach:) Niestety chcąc utrzymać go dłużej na aucie potrzebne są kolejne produkty DG czyli cleaner i szampon, ale tak jak wcześniej wspominałem są to tylko informacje wyczytane w internecie. Będzie czas i pogoda to będę testował:)
Ja uzywam chusteczki do kokpitu autoland z woskiem pszczelim (chyba). Szybko, tanio i zadowolony jestem. Przy okazji - na nowy sezonik zakupilem 1. Dodo juice lime prime 2. Poorboy World Natty's wax blue 3. Valetpro yellow clay bar (glinka). Do tego aplikatory, mikrofibry, czernidlo do opon Autoland.
Wyslano z Lumia 800 using Tapatalk
DG 901 to chyba najlepszy szampon jaki miałem , będziesz napewno zadowolony