Widziałem Cie już jak na duże rondo wjeżdżałem :P tylko nie do końca wiedziałem, jak Ci pomachać/mrugać żebyś widział :P
Również pozdrawiam :)
Printable View
pozdrowienia dla czarnej 159 KPR na bora-komorowskiego , pomachane ;]
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, zaparkowanej na ul. Krótkiej w czewie. Luba czekała w środku :)
Pozdrawiam kierownika Mitsubishi ,które miało z przodu ramkę Alfaholicy ,stało koło kebaba.
pozdrowienia dla ciemnej(czarnej? )159 mijanej i zauważonej w ostatnim momencie(mrugającej)w okolicach czeskiego Krnova w ostatnią sobote.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW rej. SY... widzianej jakiś tydzień temu ok. 23/24 w Nakle Śl pod remizą straży wracałem prawie z piwka na piechote ale kierowca zagadany z swoją lepszą połówką xD
Pozdrawiam kierownika przepięknej czarnej Alfy na SPS , z którym mijałam się dzisiaj około 15:30 przed wiaduktem Pawłowice - Jastrzębie - nie zdążyłam zareagować na Twoje mrugnięcie, tak się zapatrzyłam na Twoją lalkę :) Ale serdecznie pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej oramkowanej 147 który dziś o 17:00 w Tychach na Stoczniowców skręcał na osiedle (zjazd przed myjnią), nie miałem jak pozdrowić odjeżdżałem akurat z przystanku po drugiej stronie :D
pozdro dla czarnej 159 mijanej dzisiaj na górce obok zajezdni w SC, reka była
pozdr dla kolegi w ormkowanej czerwonej 156, wdzianego na skrzyzowaniu na zaborzu kolo osw :) godzina ok 9 chyba, ja skrecalem, ty jechales praosto :) lapki byly
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 po FL SZ.... widzianego dziś na 3-maja około 14-stej.
pozdrowienia dla czarnej 147, która by na Toszeckiej w Gliwicach koło 18 stała się "garażem" dla hondy accord;)
Pozdrowienia dla kolegi Sickboy którego widziałem około godziny temu na A4 :P Machałem kiwałem, ale kolega był zbytnio zapatrzony na drogę :D Pozdro!
Hitman sory nie zauważyłem Cię, jechałeś w tym samym kierunku czy w drugą stronę?
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy grafitowej 147 na obwodnicy Jaworzna, kolo FH, cyknales dlugimi, a ja sie zorientowalem jak juz sie mijalismy.
Pozdrowienia dla czarnej/granatowej? 156 rej. SPI......., która nie wytrzymała dziś lajikowej jazdy dwóch skuterów w Piekarach Śl. koło Dworca autobusowego ok. godziny 18. Srebrny ford focus SY.... też się zirytował :)
bogas - to byłem ja :) również pozdrowienia dla Ciebie :)
Poliftowe czarne 166 z ramkami, które jechało dziś koło 12.30 po ul. Strąkowej w Krakowie -> ja akurat wyjeżdżałem z turonia/ ruczaj.
No dobra, przyznam Ci się - jechałem autem od taty, to mogłeś nie zauważyć :D Ale mówię - spróbuję - w tym samym kierunku, zrównałem się z Tobą przed Katowicami jak jest na łuku ograniczenie do 100 bodajże, jechałem równo z Tobą i machałem jak głupi :D hehe :D
P.S. Fajne mosz brele słoneczne :D
Bryle mam fajne ale nie widać w nich na boki :P
Pozdrawiam 159 SW spotkaną dzisiaj przy wjeździe na A4 w Katowicach. Przy McDonald's i BP. ;-) Jedyny, który mnie dzisiaj pozdrowił, a namachałem się sporo...
pozdro dla czarnej GT na blachach SWD spotkanej dziś w Wodzisławiu obok nowo powstającego mini rynku. Widziana ok. godz 8 rano.
srebrna 156 w kombiku na Chemików w Ośw:) oczywiście łapki i świtała były pozdrawiam!! P.S PHOENIX to Ty??;]]
Pozdrowienia dla kolegi SPI który dzis jechał w stronę Piekar Śląskich i mijał pielgrzymkę, pozdrawiam tych którzy bedą nas mijać na trasie Piekary Śląskie - Miasteczko Śląskie Żyglin :)
Pozdrowienia dla czarnej Alfy KR widzianej wczoraj na Zakopiance (to było chyba przed miejscowością Gaj). Kolega mnie niestety nie widział.
Pozdrowienia dla kierowcy ślicznej Brery Spider z otwartym dachem, którego po 17:00 widziałem na rondzie w Kobiernicach.
kudłaty ustrzelony w k-ce podjechałem Ci pod zderzak z tyłu ale mnie nie zauważyłeś wiec musiałem polecieć prawym by sie przywitać ;)
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SD i czarnej 147 KCH :) oba widziane na Mydlicach obok szpitala w DG. pomachane - odmachane
Pozdrowienia dla kierownika Alfy SBE jakoś po 16 między siemcami a Dąbrówką, nie wiem czy kolega widział. :)
Pozdrowienia dla kierownika w srebrnej GT widzianego dzisiaj koło 16:15 w Inwałdzie obok parku miniatur
Pozdrawiam Victorię z którą miałem przyjemność wracać z Mysłowic do Tychów. Mało brakowało a byśmy się przytulili do siebie na tym łuku kiedy mnie wyprzedzałaś.
Ps. Ciekawe że jakoś w Tychach nigdy nie wpadniemy na siebie.
Pozdrowienia dla szarej 156 rej. SH....... wczoraj były łapki rano przed tunelem w Katowicach :)
rei1.8 a widzisz myślałem że to kudłaty i jego pozdrowiłem :P pozdro i do zobaczyska na trasie
pozdrowionka dla 159 czarnej , widzianej w Polance Wielkiej na ul. Zatorskiej , światełka były odmachane również
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej na granicy austriacko-czeskiej. Światełka były.
pozdrawiam wszystkich włascicieli alfy romeo spotkanych w dniach 13-14-15lipca na trasie tarnow-bydgoszcz i bydgoszcz-tarnow:) mile zaskoczyla mnie stebrna Gtv pedzaca z naprzeciwka jakies 70-80 km od bydgoszczy(byly swiatelka:D) i czarna Gtv na patkingu Auchman na Stunt GP 2012, no i czarna GT zatrzymana przez smerfow na jednosladach:D szerokosci Panowie:D
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 na czarnych felgach z blachami SC, który na mnie trąbił a później mocno hamował ;) To chyba zaviaseq? Łapka była w górze nie wiem czy widziałeś