Teraz już wszystko wiem. Czyli jest dobrze, ale nie beznadziejnie. Oby zrobili szybko kombiaka inaczej nie widzę szans na przekroczenie 50 tysięcy sztuk sprzedanych rocznie.
Printable View
a sprzedaz w Polsce to 16szt w styczniu.widac będę mial bardzo oryginalne auto za pare tygodni,niby fajnie,ale życzę alfie lepszej sprzedazy
w europie sw by dodalo pewnie z 20tys szt rocznie. kiedys chodziły tez sluchy ze ma byc wersja coupe
Sorry za głupie pytanie ale Giulia 2.0 T 200 KM ma tylko jeden wydech? Nie ma wersji z dwoma rurami przy tej mocy ?
Można dołożyć opcję z podwójnym wydechem za dopłatą, ale chyba wtedy jeden jest ślepy.
Tak można dokupić opcję i nie jest to ślepy wydech ale to informacje z drugiej ręki. Mogę dopytać właściciela takiej Giulii z pakietem.
chyba nie jest slepy, natomiast w gamie akcesoriów faktycznie jest dostępny fake drugiej rury do montazu w giuli z pojedynczym wydechem
Nie no ślepy to byłaby porażka. Widziałem taki w Skodzie octavii RS diesel.
Tu jest 200 KM z podwójnym:
https://www.otomoto.pl/en/oferta/alf...-ID6zmC4W.html
Oj sprzedaz poszybuje w marcu w górę , byłem wczoraj we wrocławskim ADF-ie, na 4 sprzedawców w Alfie wszyscy mega-zajęci pracą przy komputerze, 100% ze pisali oferty i negocjowali z klientami, nie zauwazyli nawet dwóch klietów w realu macających Giulie i Stelvio, taki mają ruchCytat:
a sprzedaz w Polsce to 16szt w styczniu.widac będę mial bardzo oryginalne auto za pare tygodni,niby fajnie,ale życzę alfie lepszej sprzedazy
[MENTION=54383]kutulu[/MENTION] ja myślę, że to był CS GO ;)
Jak by z oglądających auta w salonie był faktyczny ruch w interesie to by robili mini salony w centrum miasta. Jak np. we Francji. A że mamy rynek nowych aut w powijakach wciąż, to mamy na obrzeżach miast i kontakty głównie via e-mail/www. Ja zamówiłem auto a w salonie byłem może dwa razy, by odebrać auto na test (więc chwilę i znów mnie nie było widać) i drugi raz by faktycznie zamówić..
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka