ładnie do Tarnowa w kolumnie , czytaj Ja i Ty :P
Printable View
ładnie do Tarnowa w kolumnie , czytaj Ja i Ty :P
Czytaj dalej :P Marek najprawdopodobniej o ile niebo nie zwali mu się na głowe to też pojedzie :P :D
A co z resztą , wiesz coś może ? :D
Co do reszty to nic nie wiem bo reszta tak jakby pod ziemie się zapadła od jakiegoś czasu :( Trzeba pogadać jak zachęcić ludzi do spotów bo nam Alficzek w okolicach przybywa a Alfaholików jak nie było tak nie ma :(
ja najprawdopodobniej zostane wlascicielem 156 we wtorek dopiero :)
dream166 auto się nie liczy tylko człowiek więc jeśli nie będziesz mieć teraz belli to pojaw się na galerii o 14.15 to cię weźmiemy na spota do Tarnowa :) a jeśli będzie ci ciężko podjechać na galerię to podjedziemy po ciebie tylko dzwoń do mnie na 503189529 lub puść mi smsa z odpowiedzią skąd mamy cię zabrać :)
Kuźwa w nocy się śpi a nie na forach siedzi :P A tak teraz na poważnie to nie wiem czy będę na galerii kurde bo jest to dla mnie nie na rękę... :D
aaaaaaa kurde Bumarc nie wchodzilem na forum i nie widzialem twojego posta kurza stopka przepraszam a pojechal bym ;/
:))) Jeśli mówisz o mojej to jest mi miło :))) stricte moja alfisia jest baaardzo charakterystyczna :))) ma "baldachim" i tylko tylnia ramka jest opisana logo alfaholików - przednia jest "mocno ingerowana" :)))) Marcin wie o co chodzi :P
p.s przednia ramka alfaholików znajduje się na przodzie "peżota"206 :))) wię się nie dziwować tylko "łapą machać" do błękitnego peugeota :)))
Vanessa a wy gdzie byliście jak was nie było na spocie w ostatni weekend w Tarnowie? Następnym razem prosimy o poprawę i obecność :)