ale ściema ostatnio mówiłaś że kebaby ida w odstawke nio chyba ze kuni w alfinie przybyło hahaha
aha pozdrawiam spidera czarnego widzianego w dg blaty tki chyba
Printable View
w czwartek ale w chorzowie bo sa najlepsze na świecie :) zapraszam
sory za OT
:D:D a w mysłowicach nie będziesz??:P ja tam moge podskoczyć do chorzowa ale nie wiem jak Izane i piter alfa...
dziś byłem :)
w czwartek mam sadystę dentystę wiec na kebaba to chyba sobie popatrzę :)nio chyba ze wieczorekiem :)
pzdr dla czerwonej 145 (SLU cos tam tego i tak dalej) ok 14.20 na Bytkowskiej w Siemcach koło kociołka(kierowca wiedzioł i o co loto :) i dla williamadrake ok 19.30 na rondku koło wojskowych
Ja tam się chętnie pisze i mogę dojechać nawet do SH, ale niestety w tym tygodniu mam głupią zmianę - 14.00 - 22.00 :-(
A kolegę marshall'a pozdrawiam :-). Śrubki zabezpieczające sprawują się idealnie :-)
Do CHorzowa mogę jechac jak macie tam kajś dobry kebab :) odrazu do klubu Ruchu Chorzów podskocze po identyfikator dla kobitki :P
A ja pozdrawiam... właściciela 156, oramkowanej, który alfę ma od niedawna i mieszka na ul. Zbrojarzy ! Piękna alfa w sedanie, ale z sąsiadem z Goplany ( srebrna 156 sw - nieoramkowana, ale zawsze witająca alfistów na drodze ) to się nie witamy ?:D