Miejscowosc jaka? Bo traugutta jest tez w zgorzelcu xd
Pozdro dla szarej 147 przed liften, blachy DW nie zdazylem machnac. Mijalismy sie na nowej obwodnicy w zgorzelcu za przejazdem kolejowym ;)
Printable View
Miejscowosc jaka? Bo traugutta jest tez w zgorzelcu xd
Pozdro dla szarej 147 przed liften, blachy DW nie zdazylem machnac. Mijalismy sie na nowej obwodnicy w zgorzelcu za przejazdem kolejowym ;)
Pozdrawiam kierownika tej po lewej stronie.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=138934&stc=1
Wczoraj niedaleko magnoli stala 156 czarna na felgach 17 od gta. Widziana tez siwa 159 sedan z przyciemnionym tylem co to zapylaja glowna w strone magnoli . Wroclaw. Pzdr xd
Pozdrawiam srebna 156 sedan dzis na Kosmonautów we wrocku :)
Kto mnie pozdrawial dzisiaj kolo galerii victoria w wałbrzychu? Ciemna 147 na poznanskich blachach. Niestety nie zdazylem odmachac ale rowniez pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej AR 147 na blachach DOL, z którym wczoraj wymieniliśmy sobie uprzejmości na S8 w stronę oleśnicy koło 17:50 :)
Jechałem czarną 156 SW FL na ramkach alfaclubu.
Widziane dzisiaj w Mieroszowie Alfa 159 na DB i miedzy Mieroszowem a Unisławem Alfa 147 na DBA, obie oramkowane pozdrowienia były z obu stron :))
Wczoraj pozdrawialem walbrzychu dwie 156 jedna sw jasna wpadajaca w blekit druga czasny sedan i obie bez ramek jednak z odpowiedzia na pozdrowienia. Moze kiedys dolacza one do naszej spolecznosci;-)
pozdrawiam wszystkich mijanych w ubiegłym tygodniu na trasie lubin - prochowice - legnica :) godziny poranne i popołudniowe - za każdym razem były łapki :)
Dzis w lca widziana 147 na DL, kierowala brunetka :) Pozdrawiam
Pozdrawiam kierownika pieknej. Czerwonej alfiny gt. mijanej na wylocie lubin Legnica i 147? W legnicy
Pozdrowienia od ciemnego sportwagona dla kierowcy pięknej białej GT, wczoraj we wrocku, dzięki za malutki rajdzik w okolicach rynku :)
Tak dawno jej nie widziałeś, że już nie poznajesz :( Nie, to nie była moja :)
Kogo czerwona Brera stała tydzień temu w warsztacie w Nieciszowie?
Piekna czarna TI 159 SW w Karpaczu.
Kogo udalo mi soe pozdrowic przez cb kolo strzegomia dzisiaj? 156 SW ?
Na calej s3 slotkalem tylko kedna alfe i to niezrzeszona... wszyscy sie pochowali;-)
piekna srebrna 159 sw na konarskiego wczoraj widziana, kolo 20:00 w zgorzelcu. Przyciemnione wszystkie szyby, felgi chyba 20 :D cacko. Blachy DBL pzdr:p
Ja tez dlatego nie machalem tylko na CB gebe darlem:-) my w poczatku drogi nad morze bylismy:-) jeszcze raz pozdrowionka:-)
Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych Alf od zeszłego wtorku do niedzieli w okolicach Szklarskiej, Jeleniej i Karpacza ;) oraz na A4 i S8 :) od czerwonej 147 :P
Czyżby Patrizia na cmentarnej w Legnicy? :)
Pozdrowienia dla uśmiechającej się alfistki z granatowej 166 którą wyprzedzałem na ŚOW :)
PS. nie masz lewego światła stopu ;)
Wczoraj koło 20 widziana zaparkowana 156'ka na ząbkowickiej, ramki były.
Berlina na rej. DST, felgi toory grafitowe, w środku bananowa skóra, z lpg - tyle udało mi się zapamiętać, kolor jakiś czarny/ciemny.
Pozdrowienia dla vaclawsky'iego ustrzelonego przez moja corke w dziwnowie:-)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/08/153.jpg
Pozdrawism kierowniczke 156 szara ze skrzydlem DDZ mijana pomiedzy a4 a osiekiem - machane obustronnie. Ramki byly
To moja, przekaże Kierowniczce pozdrowienia.
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla 156 po fl, 2,4 jtd sw, która ścisnęła mnie z pod świateł koło baradronki w Świdnicy;p i tu pytanie czy 150 czy 170 bo dystans był krótki 100m chyba, pięknie się zebrała:) swoją drogą jts powinien sobie poradzić? stąd moje pytanie o moc:) No i kolejne pozdrowienia dla alfaholika też w 156stce widzianej kolo apteki pod bykami na długiej;]