Panowie, gdzie najlepiej sprawdzic alfe po numerze vin? Jest jakas jedna z lepszych stron?
Printable View
Panowie, gdzie najlepiej sprawdzic alfe po numerze vin? Jest jakas jedna z lepszych stron?
czy ktoś może widział ten wynalazek?:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yVdZ9.html
Może ktoś mieszka niedaleko? Trochę niska cena :)
Ja się nie znam ale jak ktoś żałował nawet na podkładkę po rejestrację tylko wolał na środku dziurę robić to resztę też czarno widzę
Witajcie,
Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zmiany obecnego auta na właśnie Alfę GT, samochód od zawsze mi się podobał do tego teraz jest do kupienia w rozsądnym przedziale cenowym. Oczywiście rozważam tylko 1.9 JTD, ponieważ autem będę jeździł do pracy około 50 w dwie strony. Budżet jaki posiadam to +/- 18 tyś. Czy za te pieniądze jest szansa na kupno sensownego egzemplarza? Poszperałem trochę na naszym rynku wtórnym jak i na rynku niemieckim. Widzę że jest sporo egzemplarzy za te pieniądze ale po zdjęciach ciężko wywnioskować stan faktyczny danego egzemplarza. Stąd moje pytanie pchać się w kupno GT z takim budżetem? Czy raczej odpuścić, poczekać? Jako plan B rozważam 147 również z 1.9 JTD.
147 prędzej kupisz w niezłym stanie i wersji za te pieniądze, ale na GT też Ci wystarczy i nie powinieneś włożyć zbyt wiele ponad standardowy pakiet startowy, o ile w ogóle.
Co do tej GT 3.2 - same poprawki lakiernicze to ze 2000zł, jak nie więcej, bo zgodnie ze sztuką trzeba lakierować cały element i zderzak do wymiany, samochód jest z lipca 2004, a nie 2005.
Cena adekwatna do stanu samochodu.
Za ta kase chyba warto kupic to GT pod warunkiem ze silnik i zawieszenie jest OK
Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Od fana marki !!! taaaa...... i ten syf wszędzie i poobcierane felgi. Tarcze z rysami jak w tatrach i zmęczony na maxa lakier. Po za tym w ogłoszeniu ani słowa o opłatach, więc pewnie akcyza itp spadają na kupca. No okazja jakich mało.
Kierownica, fotel też nie wskazują na znikomy przebieg, moje przy 150 tyś km wyglądają jak nowe.
Hej,
proszę o komentarz i opinie tego egzemplarza 3.2 V6 z Białegostoku:
Otomoto: 6012232045
Sprawdziłem po numerze VIN i wg ePER jej rocznik to 02.2006 a nie 2007.
Dodatkowo, wygląda na to, ze w lutym nie przeszedł przeglądu w Danii. (o niczym to może nie świadczyć - sam mieszkam w Norwegii i wiem, ze tutaj czepiają się pierdoł. Nie zdziwiłbym się gdyby Dania miała podobnie)...
Jakkolwiek, proszę o komentarze.
Czy ktoś z Białegostoku ma możliwość oglądnięcia? :) Bede po stokroć wdzięczny :)
Ja oglądałem komus innemu z forum. Ogólnie auto wyglądało na zadbane w przeszłości, ale mocno skorodowany silnik i odstająca wykładzina przy pedałach zastanawiają. Silnik, skrzynia, zawieszenie bez zarzutu. Jak ktoś się nie boi, zabezpieczy blacharke, wyciągnie sobie silnik i doprowadzi go wizualnie do ładnego stanu to można rozważyć. Raczej nie dla osób które sami nie grzebią przy samochodzie.
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka