-
Cytat:
Napisał
Tallmen
menzerna sf4000
menzerną sf4000 to jedyne co zrobisz to to pięknie zaklajstrujesz i pewnie to samo było zrobione teraz tylko pięknie wymyło całą pastę ze świrli i rys.
nie możliwe, że po jednej wizycie na myjni całe auto się porysowało, bo musieli by tam piaskiem po lakierze walić a nie szczotkami z wodą.
Żeby był efekt, najpierw rysy musisz wyciąć, a menzerna sf4000 do tego zupełnie nie słuzy
-
Zaliczona pierwsza zimowa wymiana koła :/
-
Kolego... wcześniej auto było czyszczone menzerna fg500 pozniej 2500 a trzeci raz sf 4000 wiec dokładnie lakier byl zrobiony. To co mam tera może nie jest jakas tragedią ale mnie w oczy kłuje: )
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
no po 3 etapowej korekcie nie ma siły żeby po jednym myciu szczotkami auto bylo porysowane, chyba, że przy robocie zjechałeś do gołej bazy
-
albo wypełniacze w klarze wypłynęły po zastosowaniu chemii, niestety właściciele myjni oszczędzają na środkach i różnie potem z tym bywa.
-
Jedno wiem napewno. Nie wroce nigdy na ta myjnie: )
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Stłuczka parkingowa, do malowania drzwi, tylny błotnik, zderzak i nakładka progu, fuck. Szczęscie w nieszczęściu że wszystko bedzie z OC sprawcy.
-
Akumulator padł, ale już wymieniony:)
-
1 załącznik(i)
Załącznik 187306a miałem wymienić tylko 1 żarówkę :D i o taki ze mnie szpec janusz :P
-
Żarnik ksenon padł po 3 miesiącach...nie kupujcie nigdy tanich zamienników...a tym bardziej gówna o nazwie Vertex.