nie kumam o co gościowi w tym manualu chodzi z tymi listewkami na koniec............ z jakimi listewkami??????????
Printable View
nie kumam o co gościowi w tym manualu chodzi z tymi listewkami na koniec............ z jakimi listewkami??????????
On naklejał jeszcze na grila taki psełdo chrom ;) i to o to się rozchodzi ;)
Spoko przegląd będę miał jutro. Szkoda że mnie nie było ale wolałem nie ryzykować tym bardziej że w niedzielę lubią stać,a i tak miałem przecież do Was 50 km. A no i trzeba się spotkać koniecznie jak będzie ładnie i ciepło. Tylko żeby się wyrobić do końca października bo mi wtedy się ubezpieczenie kończy :P
aaaaaaaaaaaaa to spoko grila se po prostu wypastuje :D, nie wytrzymam do majówki i jutro się zabieram za znaczek :D:D:D:D:D:D:D
hhehe to Cie wzięło ;) ja niestety jutro do 18 pracuje więc jutro nie dam rady się pobawić ale chętnie też jutro bym się wziął :)
- - - Updated - - -
https://plus.google.com/photos/10199...537?banner=pwa
Na naklejce to nie smok, to wąż:)
ważne że chodzi o zwierze z rodziny gadzinowatych :D idę zaraz robić znaczek :D
-----------------------------------------------------------------------
18:39 koniec nałożenie drugiej warstwy lakieru bezbarwnego :D niech wyschnie i montaż całości teraz :D nie jest to co na manualu bo mój znaczek po prostu jest w stanie tragicznym ale jest 100% lepiej niż było :D efekty jak złożę w całość wrzucę fotkę :D
----------------------------------------------------------------Po montażu tylko w gril jeszcze zamiast badziewnego plastyku pójdzie siateczka :D
Załącznik 94350Załącznik 94351Załącznik 94352
Pany co do znaczka to, jeżeli macie ostro zmasakrowany od uderzeń małymi kamyczkami, wytarty ostro lub coś w tym stylu to nie bawcie się, nie warto, z bliska wygląda to trochę gorzej z powodu ostrego stanu znaczka mojego, jeszcze będę zabierał się za tył tam znaczek jest jak nowy w sensie ZLAZŁA FARBA, to wrzucę tamten.
Reasumując powiem szczerzę że zastanawiam się czy nie kupić znaczka w lepszym stanie i zrobić go na taki kolor, ogólnie wrażenie na plus kozackie :D
łoooo zajebiście... może i ja wezmę się za ten znaczek w przyszłym tygodniu ! :D
zrobiłem sobie na próbę kawałek zderzaka płynem do czarnego lakieru, tak jak kolega od meśka.. i efekt jest, na dniach zrobię cały samochód to zobaczę całościowo, może być ciekawie
ma ktoś na zbyciu siłowniki do tylnej klapy, 2 sztuki ? :P
Pany mam pytanko, ma ktoś morze jakąś pompę paliwa ??!! niepotrzebną, chodzi mi głównie o pływak z tym potencjometrem, do sprawdzenia mi potrzebne, bo mnie pływająca wskazówka już dobija, mój potencjometr na pływaku jest jakby wytarty i chciałbym sprawdzić czy to jednak pływak by się w koszta nie wpierniczać :D jak coś numer do mnie 883968599, dajcie znać choćby smsesem :D
Lichy mam 2,4 na części więc siłowniki się pewnie znajdą, ale będę się odzywał