-
Na tej siatce produktowej, która tutaj wklejało jest napisane:
- deska w ciemnym aluminium
- deska w kolorze magnezu
Oglądaliście dwa różne auta, możliwe, że się różniły właśnie deską :P Na KARP ktoś pisał, że FAP ma 3 pokazówki. Trzeba spytać tych, którzy siedzieli w czarnej i czerwonej czy to aluminium :)
-
To jest aluminium i kropka:) Tylko odpowiednio wywalcowane i, powiedzmy opisowo, konfekcjonowane.
-
Pingwin, dobra, mogę się zgodzić, że powłoka zewnętrzna jest wykonana z Alu, ale pod nią mamy plastik. Być może tak jest, aż tak bardzo nie sprawdzałem.
Tak czy siak, na pewno nie jest to cały element uformowany z Alu jak w 159.
Dobra, idę spać.
-
Miłych snów, Planciu:) ja też idę. Ciekawe, wprowadził człowiek do organizmu parę piwek, spotkał się ze znajomymi, wraca o północy do domu a tutaj w najlepsze trwa ożywiona dyskusja o Julce:)
-
W wersji QV w cennikach pisze "panel deski rozdzielczej w aluminium, szczotkowane ciemne", a w wersji Distinctive "panel deski rozdzielczej malowany na kolor ....."
w .... wpisać kolor.
a są biały, czerwony i szary, gdzie za malowany dopłaca się 500 zł. Przy czym ten panel nie jest dostępny w Progression.
-
Nowe zdjęcia od Jagiela na Alfanews czerwonej (czyli w rado w Poznaniu pewnie obejrzy czarną) Giulietty z Bielsko-Białej.
Tutaj deska wygląda na aluminiową: http://www.alfanews.pl/2010/06/01/zd...iej-giulietty/
-
jesli chodzi o materiał na desce rodzielczej to sa takie same materiały jak były zastosowane w grande punto takze lakierowany plastik.
-
gadał dziad do obrazu......
-
Na AlfaNews w artykule z dodatkowym wyposażeniem był błąd. Wszystkie opcje wymienione jako dodatkowe są w standardzie :P
Dodatkowe one są, ale na uboższych rynkach.
Tutaj już poprawna lista: http://www.alfanews.pl/2010/06/02/op...nia-giulietty/
Jutro będziemy mieli cennik wszystkich opcji od dealera. :)
-
WIDZIAŁEM JULKĘ! :D
Tak, czarna w czerwonej skórce. Popatrzyłem, jak już wygląda (źle) i wiem, że biorę Competizione :).
Na żywo dużo fajniej niż na zdjęciach, do tyłu wsiada się OK (mam 184 cm) i miejsca też jest wystarczająco, bagażnik szokująco duży, wreszcie można wygodnie usiąść (mam dość długie nogi i krótkie ręce, zazwyczaj jest z tym problem), no ale...
...od scudetto w dół przód wygląda TRA-GICZ-NIE!!! Gruby plaster miodu i te katastrofalne czułki, różki czy jak to nazwać. Absolutnie do wymiany, firmy tuningowe zrobią na tym biznes :). Poza tym fajniuchno :D.