o matko! idealnie zgubione malowania przez "lakiernika" :)
Printable View
o matko! idealnie zgubione malowania przez "lakiernika" :)
Za ten kolor nikt jej nie kupi:D
Ja myślę, że niezbadany jest umysł ludzki i jak znalazł się jeden co stworzył to "cudo" to i znajdzie się drugi co to kupi bo mu się podoba
Dokładnie, Polska wieś już na nią czeka. W końcu jest sam środek prac polowych i agrotuning jest w cenie.[emoji3]
Ten Bi-color należy do kolegi z forum. Musiał ją pomalować więc tak to sobie wymyślił :) Jednym się podoba, drugim nie...ja należę do tych drugich :)
Z tego co pamiętam i jak ją widziałem to była zadbana, fajnie brzmiący wydech z kwasówki...fajnie jak na jtd i generalnie koleś dbał o Alfe...takie oczko w głowie :)
Czyli idealna fura dla Mariana, nie ważne jak wygląda, ważne że pojeździ. Może być faktycznie zadbana mechanicznie ale malowanie ja dyskwalifikuje, wstydzilbym się do tego wsiąść.
Miał być maybach dla ubogich ale jak zwykle w 166 nie wyszło. Szkoda że całej na biało nie zrobił to by była ciekawa a tak to ciężko będzie ją sprzedac. Chyba że jakiemuś obwieszonemu złotem cyganowi
wysłane z WC
Widzialem ja kilka razy na zywo. Szkoda malowania bo tak to wyglada na zadbana.
A to nie jest jakiś środek antykorozyjny? zrobiony po klamki żeby było bezpieczniej ?