pogoda nie zaciekawa grill robimy kurcze mysle czy ktos jakiegos parasola nie ma ogrodowego :p ,wezme mate ok 5m2 i tam gdize w zeszłej zimy robilismy spoota by sie zaczepiło co adamodg moze sie cos wymysli
Pzdr
Printable View
pogoda nie zaciekawa grill robimy kurcze mysle czy ktos jakiegos parasola nie ma ogrodowego :p ,wezme mate ok 5m2 i tam gdize w zeszłej zimy robilismy spoota by sie zaczepiło co adamodg moze sie cos wymysli
Pzdr
A na co paryzol?Spokojnie sie mogymy ustawic pod mostem pod A4 placu jest dużo
Fred teraz przypomniałeś 1 spot w Czeladzi sypało śniegiem mróz był a i tak wszystko wypaliło :)
Kosiar bez Ciebie to jo nie wiem czy wypoli:nono:
no jak nie jak tak . niestety siostra mi uciekła na wieś z kluczami od chatki i dzisiaj trzeba będzie coś innego wymyślić
ale damy radę
:party:
a ty się Kosiar zbieraj na ten "pilny wyjazd" czy co to tam miało być
no wkońcu mój pierwszy spocik.. Ja sie ustawiłem z puotkiem na Rybniku na 14 wiec mysle ze na 15 spokojnie bedziemy..
No ale niestety przed 17 bede spadał bo mam maczyk..:D
adamodg ja nic nie chce mówić, ale obiecałeś inaugurację okresu grillowego (czyt. zima) w posiadłości w Czeladzi... i co? Ty się tutaj siostrą nie zasłaniaj :D skołuj klucze, bo sezon się kończy ! :D
wiem Kate wiem - i głupio mi z tego powodu że jak do tej pory nie dotrzymałem słowa
( a tą flaszkę trzymasz cały czas ? )
adamodg.. wiesz ... strasznie mi głupio z tego powodu... wszystko wypiłam... wiesz długie zimowe wieczory... zero grilla... no to wyszły :P :D
Witam wszystkich, Jestem zalogowany od wczoraj ;) ale nie o tym chciałem... to w koncu gdzie i o której ten spot Czeladź, czy Kato?