Maju, jak w końcu- mażemy tablice i twarze sama-wiesz-kogo? Czy teoretycznie nie, ale lepiej tak?
Printable View
Maju, jak w końcu- mażemy tablice i twarze sama-wiesz-kogo? Czy teoretycznie nie, ale lepiej tak?
Ja i moja córka Izabela:) również dziękujemy za miłe spotkanie, wniosek nasuwa się sam Majka musi wrzucić parę gratów piknikowych jeszcze do 159 (leżaki, parasole, stoły) a grilla rozpalać trzeba od rana a nie się czaić, mi się na zlocie podobało no Izie też oczywiście, pozdrawiamy wszystkich no i czekamy na relacje video i foto.
Aaaaa zapomniałem Iza przyjazd Jaguara skwitowała słowami nie wiem czy wypada cytować no ale najwyżej później usunę post: "Tatuś co to za grat przyjechał" bez urazy oczywiście dla Jagusia:victory:
Moje fotki się już wrzucają. Jednak 282 zdjęcia trochę idą...
Piotrek, Twojej córce to się chyba należy uznanie za te słowa, które powiedziała do Martina: "Każdy kiedyś musi dorosnąć." :D Uważam że to cytat zlotu, a szczególnie mając na uwadze że wypowiedziała to rezolutna siedmiolatka. :D
No to proszę - miliony zdjęć z mojej strony pod linkiem ----> ZDJĘCIA
Świetne! :D
Haahahhaha no widzisz :D Właśnie, bo Ty w sumie jako pierwszy chyba coś Ją zacząłeś zagadywać. :P