V6 busso i tyle. Po co te kombinowanie.
Wyslano z Xperia Z
V6 busso i tyle. Po co te kombinowanie.
Wyslano z Xperia Z
to robimy w centralnej polsce spot tylko dla V6 bo o to tu chodziło tak? mozna zrobić małą przejazdzke i tyle najlepiej 2dniowe;)
No.... czyli wracamy wreszcie do sedna sprawy :D
To teraz pytanie kto w tym centrum z organizuje zlot V6???
ja chce odpalić, bezobrazy, kilkanascie V6 naraz, a nie...
Panowie nie ma co robić listy na GT bo takową zrobię w odpowiednim czasie. Jak robicie zlot V6 to skupcie się tylko na tym a sprawę turismo ogarnę jak przyjdzie na to czas. Po prostu zdecydujcie się tutaj czy zlot w centralnej PL czy objazdówka w południowej PL. w sumie nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić dwa niezależne eventy :) w takim wypadku organizacje turismo zostawcie fachowcom :P
Też tak myślę niech będą dwie osobne imprezy, jestem za jednym i drugim osobno rzecz biorąc
Moja propozycja padła tutaj. Jako że jestem z centrum, mogę się rozejrzeć, podjechać gdzie trzeba itp.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ml#post1494238
Rozglądam się za opcjami na zlot, na razie rozmawiam "ogólnie", ale potrzebuję info. Czy występujemy jako klub AH? A jeśli tak, to jak jest ze stroną formalną? Nie wiem czy np. nie trzeba będzie podpisać umów. Pomysł się zrodził gruby i rozmawiałem już w tej kwestii z pewną instytucją. Jeśli się zgodzą trzeba będzie przejść do konkretów. Jeśli ktoś ma doświadczenie w takich kwestiach prosiłbym o PW.