Przecież wystarczy szukać wśród prywatnych ogłoszeń-ja już kilka aut kupiłem w ten sposób( w tym jedną GT z Radomia) i się nie zawiodłem.
Tu raczej nie chodzi o sam Radom, tylko o komisy które się tam znajdują.
Co do samej alfy, to nie oglądałem w końcu. Ale będę w weekend w pobliżu, więc może zajadę z czystej ciekawości i przekonam się na własne oczy co w trawie piszczy.
No kantuje, ale o wiele więcej dowiesz się od takiego z samej rozmowy telefonicznej-wystarczy zapytać o szczegóły i bolączki modelu,żeby się przekonać, czy ściemnia.Handlarz zawsze powie,że wszystko ok, a takiego "prywatnego"jednak łatwiej wyczuć i namówić na wysłanie na maila skanów dokumentów, dokładnych zdjęć drażliwych elementów itp. -jak ktoś tego nie chce zrobić to nawet się nie fatygowałem nigdy na oględziny ;)
Byłem w Warszawie na weekend i z ciekawości podjechałem do Radomia. Oglądałem tą Alfę i w sumie 3 inne które tam stały. Ta która stała za 39 900 według mnie nie jest warta 30 tysięcy. Malowana z każdej strony, w kilku miejscach szpachla, słabo spasowane elementy, silnik pracuje głośno jak diesel z lat 80. Trzęsie całą budą przy 1500 obr. Do tego zniszczone wnętrze bagażnika, chińskie opony, huczące łożysko z tyłu, kilka ognisk korozji i wiele innych bolączek. Ogólnie pewnie trochę tam postoi, albo przyjedzie ktoś kto się nie zna i właduje się na minę... Z ciekawości chciałem zbić cenę i gość był gotowy oddać to za 35 tysi z kompletem 17-calowych felg z zimówkami.
Dzisiaj rano zmienił cenę na 37 900...
Serdecznie polecam mały komis z kobierzyc ul. witosa 1 . kupilem tam alfę 159 i jestem mega zadowolony. Wszystko było tak jak mowili. jezdzę już 8 miesięcy i zrobiłem 40 tys i nic się nie dzieje. Dodam że jesteśmy z kumplami fanami tej marki i namówiłem kuzyna na zakup auta w kobierzycach i też jest zadowolony - alfa 156. Najlepszy komis i uczciwi ludzie.
Szczerze Polecam
Witam
Czy jest ktoś tutaj kto może wypowiedzieć się o komisach samochodowych znajdujących się za Gnieznem na trasie Gniezno-Bydgoszcz ?
Miejska legenda niesie, że jakiś koleś spod Kotwasic był zadowolony, ale na tym forum się nie ujawnił więc nie pomożemy :/