-
My również dziękujemy za zlot! Było jak zawsze bardzo miło, miejscówka tym razem IMO jedna z fajniejszych, a pogoda dopisała niesamowicie! Oprócz mega ludzi również spoko auta i fajne brzmienia ;)
Miło widzieć progres w tematach/projektach, miło też że trochę tych naszych 166 nadal ma się dobrze i przeczy zarówno obiegowym opiniom, jak i brutalnej fizyce (upływ czasu) :D
No bo gdzie znaleźć tak sympatyczne auto, do którego cewka kosztuje tylko niecałe 300zł (a nie jakieś chore 2000), a przy JTD to w ogóle nic? :P
Masa! Ja na to piwo z tobą to normalnie kiedyś chyba do Konina podjadę ;) :beer:
-
Dzięki wszystkim za super spotkanko.Szczególnie Paniom,za cierpliwość przy grillu. Fajnie poznać nowe twarze a i Nasz zlot zaczyna nabierać charakteru "internationale" dzięki Koledze z Berlina ::).
Piszę teraz,bo miałem z Was najdalej-jechaliśmy aż całą 1h i 20 minut z głosowaniem po drodze :edziahaha:.
Aż nie che mi się wierzyć,że miałem tak daleko..
A Ty Masa melduj się za rok,Bo Marek obiecał dla Ciebie znaleźć jakąś pustelnię,gdzie będziesz mógł w spokoju medytować,kiedy my będziemy się "pastwić "nad Twoją bellą.:edziahurra:
Niech ktoś zapoda później linka do zdjęć .
Pozdro dla Wszystkich.
-
My również dziękujemy za super spędzony czas. Podziękowania dla Marka za fajną miejscówkę oraz chęci do organizacji zlotu 166.Podziękowania dla uczestników za humor i integrację wieczorkami przy piwku i grillu.Doszły kolejne pamiątki w postaci super zdjęć aut i ich właścicieli oraz nowy kubek do kolekcji z poprzednich zlotów.Pozdrawiamy wszystkich . Do zobaczenia na kolejnym zlocie Alfa Romeo 166.
-
Chciałem wkleić na forum, ale kiedyś trzeba też spać :P
Także tutaj macie album, można sobie też pobrać fotki :)
https://flic.kr/s/aHsmDPthVj
-
-
Dzięki Krzemol, twoje już pobrane!
Fajne masz kolory na tym Olympusie :)
-
Fajne fotki koledzy, ciesze się że zlot wam się udał .ale jednego nie rozumiem gdzie jest jedyne czerwone auto na zlocie
Marek aż tak przemalowałeś czy okleiłeś żeby się nie wyróżniać ?
bo nie wszystkie foty Tomka są w czarno białym .
-
Nie ma jej na zdjęciach bo ja nie mam alfy.
-
No co ty ZARTUJESZ
A moja w częściach u każdego po troch ale na zlocie była :)
-
1 załącznik(i)
Ponieważ jest już za nami parę lat spotkań i na zlocie parę razy przewijał się temat minionych zlotów to zrobiłem takie małe zestawienie. Tak mnie wzięło na refleksje :) i oczywiście gdzieś tam myślami jestem już w planach przyszłorocznego zlotu. Oczywiście będzie następny - i jeszcze przez wieeeeele kolejnych lat :)
Nie zakładam osobnego wątku bo nie ma sensu.
W tabeli liczba aut jest to rzeczywista ilość 166. Nie załóg bo tych było czasami więcej ale przyjechali innymi autami - a to się nie liczy :P
Załącznik 259022