a wygląda jak po powodzi :P
Printable View
Witam. Podzielam zdanie kolegi Bociana. W komorze silnika są resztki błota, a na podszybiu to już całe tony. Też lubie sobie "pogrzebać", ale w to bym się nie pakował. Chyba, że lubisz zrobić coś z niczego, a to jestem w stanie zrozumieć. Też mam taką małą słabość. Pozdrawiam.
Widziałaem juz go.. nie jest po powodzi, samochód zlicytował komornik, nie jest tak tragicznie jak to wygląda na zdjęciach :p.. jedynie komplet szyb do wymiany, dlatego jest taki syf w środku bo jakieś łebki boczne szyby potłukły, kilku pierduł brakuje ale motor w porządku, belka z tyłu jak nowa
narazie peugeota odpuszczam i szukam saaba 900 lub spidera z zajechanym motorem, jakby ktoś coś wiedział niech da cynk:D
tu nie ma w co wierzyć bo nie szukam igły za cenę samochodu do remontu ;p.. podszybie jest wyrwane, maska się nie zamyka, więc wszystko możliwe, 3 lata samochód stał u komornika na placu, nawet jest protokół policyjny z włamania na plac, co zostało uszkodzone, skradzione itp., a jak komornik nie potrafi zadbać o zagrabione mienie to potem dostaje za nie tyle co warte jest 10kg. cukru
samochód sprzedaje firma pośrednicząca, kupują za grosze, nic nie kombinują, jak się nie uda sprzedać całego i zarobić to idzie na części
Mhm no chyba że tak to co innego.
Więc jak nie jest aż tak tragicznie to może warto, tylko byś musiał wymieniać całą tapicerke raczej, wykładziny itp po nasiąknęły tak bardzo że są pewnie pognite od wewnątrz i nie wiem czy MEGA suszenie tutaj by coś dało
Witam kolegów,
Zarejestrowałem się na waszym forum w celu pomocy. Od jakiegoś czasu interesuję się Alfą 159, chcę aby to był mój następny samochód. Z racji, że mieszkam na 2 końcu Polski (Gdańsk) nie uśmiecha jechać mi się specjalnie na oględziny jego taki kawałek drogi... Dlatego proszę Was o pomoc, oczywiście jeśli dacie radę. Będę bardzo wdzięczny, myślę że też postaram się w jakimś stopniu odwdzięczyć zainteresowaniem ;)
Chodzi mi dokładnie o ten egzemplarz 1.9 JTDm 150km:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C16157139.html
Chodzi mi o stan blacharki, czy gdzieś jest jakaś wada na lakierze (duże rysy, odpryski lakieru, rdza?), jak odpala i pracuje silnik. I oczywiście wszystko inne co by się rzuciło w oczy.
Z góry dzięki.
Pzdr.
Dan
fajny masz nick - coś jak nazwa tego komisu
już wcześniej były chyba 2 pytania o to autko tylko jakoś czasu mi ciągle brakuje żeby tam podbić i zobaczyć tą 159
Jak szukałem auta to bylem w tym komisie oglądać 147, nie zachwyciła mnie ;P ale nie będę opisywać szczegółów :)
chyba nadal tam stoi ta 147 he he
o ile mamy na myśli tą samą
po fl ?