Kurde zacząłem się zastanawiać czy czarna folia na tylnych oknach to akceptowalna czy też wieś. Ale dealer tak mi zrobił to chyba nie będę jednak zrywał...
Printable View
Nie mam pojęcia. Ale też nic nie pisałem o czarnej folii.
Z tymi tajemniczymi "czarnymi szmatami na szybach" tak mi się skojarzyło... :-).
O co Ci z tym chodziło, jakie czarne szmaty? Jakoś mnie to zaintrygowało :-). Nie żeby kupować/montować tylko tak z ciekawości czego to ludzie nie wymyślą.
Szkoda całkowita z USA, smoła na szybach, dziura w tłumiku, czip i skrzydło od F-16 na bagażniku, to chyba o ten efekt chodzi.
ale na serio, to widuję Giulie po delikatnych modyfikacjach, nawet dyfuzory od chinoli wyglądają podobnie jak fabryczne, a fabryka szyby słabo przyciemnia, nie daje to komfortu, ktoś chce mocniej, więc w czym problem. Dla mnie to objaw jakiejś pasji do samochodu, pasja to nie wieśniactwo, wręcz przeciwnie!
Mnie np. wkurza wygląd oryginalnego wydechu w Stelvio, którym od niedawna jeżdżę. W dyfuzorze są ogromne dziury, a w nich cienkie czarne końcówki wydechu. Muszę to przerobić, albo na wydech z 4 końcówkami, lub? - jak to zrobić, żeby nie było "wiochy"?
Szczególnie, że większość dealerów z przodu nie daje ramek bo te z napisami u dołu zakłócają czujniki (sprawdziłem, faktycznie), tylko walą na śruby. Widać można być dumnym też z jednej tylnej ramki :-).
A to już nie sprzedają za gotówkę?
EDIT: Poszukałem i faktycznie:Załącznik 284147
- - - Updated - - -
Jak żona ma za małe to i owo to też każesz jej przerabiać? Ale bez wiochy przerobić się nie da, zawsze będzie widać i razić sztucznością.
- - - Updated - - -
Z felg bez jednego słusznego wyglądu.
- - - Updated - - -
Ja mam dwie.