spocik jak kto ma ochote to czwartek sylwester ,raczej nie ma sensu to lepiej w czwartek 07.01.10. co wy na to?
Printable View
spocik jak kto ma ochote to czwartek sylwester ,raczej nie ma sensu to lepiej w czwartek 07.01.10. co wy na to?
ale cykliczne domyślnie miały być w środy...;)
wszysto ok ale kilka razy ktoś się pytało czwartek . to ustalmy to w kiedy ; środa , czwartek . mam ramki jak by co to na spociku
no cykliczne w środy a w czwartki się zjeżdżaliśmy czasami bo wiadomo co się wtedy działo na bora lub zakopiance ;)
Ja się piszę na środę :) Pojawia się jednak pytanie "o której"...
co tygodniowe spotkania pod bora, gdzie ścigali sie na ten prostej ze startów lotnych. Chociaż od jakiegoś czasu miejscówka spalona bo policja się pojawia a do tego już jest po sezonie.
no możemy sie umówić o 19 na parkingu na Bora - Komorowskiego pod znakiem REAL. Kto byłby chętny ?
Jakbyście chcieli w czwartek, to mógłbym dać radę, przedsylwestrowo :D W środę będę jeszcze przy alfie grzebał ;)
e no czwartek panowie sylwek , garnit itd. 19.30 na sali odpada . ale środa 19 na bora jestem .
Jak się wyrobie to może się pojawię jutro... Daleko nie mam... Chociaż mój Romeo to jakoś niewyjściowy ostatnio jest :)