Piotras Ty pewnie dopiero wstałes po tej flaszeczce :D:D
Printable View
Piotras Ty pewnie dopiero wstałes po tej flaszeczce :D:D
Jednym słowem super imprezka była - i ta moja Alfinka na tle "wieży Eiffla" :-P
147 na 18 fotce najśliczniejsza bo identyczna jak moja.
mam nadzieje ze kiedys uda mi sie Was odwiedzic na Ślasku przy kolejnej okazji bo widze że fajna ekipe macie
wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary
DZIĘKUJEMY wszystkim razem i każdemu z osobna orszak super sprawa dzieki wam troszkę była luźniejsza atmosfera ufff mam nadzieje ze juz zapomnieliscie jak mi auto zgasło hahahah piotrass skasuj ten filmik bo wiem ze masz , naprawde dziekujemy teraz jak ktos sie bedzie hajtac rozwodzic jak bedzie wychodzic z izby wytrzeźwień to mozecie liczyc ze będe wam uczestniczyć w orszaku :) :yes2:, moniq z tymi kindrami w życzenich to troszke przesadziłas hihih :P aniucha co do naszego zdjecia wspólnego to tak szczerze mówiąc byłem blizej na tej masce z Toba niż z pania młodą :8: widziałem ze tez byłas pod wrażeniem bo nawet bluze zostawiłas mi na samochodzie hahahah co to grila to mysle ze wypali tak jak rozmawiałem z reszta fajnei by było wybrać jakies miejsce gdzie każdy bedzie miał w miare możliwisci jakis dojazd środkami komunikacji miejskiej bo wkońcu paliwo mi jeszcze zostało :) Dziekujemy raz jeszcze
Marshall to że autko Ci zgasło to uznajmy ze straciłeś głowę dla pięknej panny młodej i myślałeś tylko o nocy poślubnej . Jeszcze raz STO LAT DLA PARY MłODEJ
PS . trzymam za słowo mój ślub w czerwcu:)
czisi oczywiscie ze bede w czerwcu informuj wczesniej i damy rade
marshallowi jeszcze w głowie spiewa jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce:PP hee dawac jakis filmik:D:D bo kazdy wystawial przez okno lustrzane warta polowe belli a tu pustka heeeee
Piotras!! to Ty lataleś z tą "lunetą" i stresowałeś wszystkich :P ale fakt faktem były tam porządne aparaty więc wrzucać foty!!