My będziemy na 18,ale jesli ktoś ma chęć to może być wczesniej :).Cieszę się ,że się organizujemy panowie.Do jutra, pozdro.
Edit.Na prakingu przy 4plus tak??
Printable View
My będziemy na 18,ale jesli ktoś ma chęć to może być wczesniej :).Cieszę się ,że się organizujemy panowie.Do jutra, pozdro.
Edit.Na prakingu przy 4plus tak??
na parkingu przed 4 plus o 18
Dziękuję wszystkim za przybycie.Fajna atmosfera ,a i frekwencja również dopisała.Najlepszy był przejazd przez miasto,a zwłaszcza przez ronda hehe.Mam nadzieję ,że ten filmik będzie można obejżeć.
Pozdrawiam wszystkich.Zdjęcia będą do obejżenia na www.pkar.pl
Wszystkich chętnych ,na następnego spota,zapraszam w imieniu swoim i kolegów już dziś,do Białegostoku na godzinę 18,30 1 października ,pod galerię Zielone Wzgórza.
http://www.forum.alfaholicy.org/show...&postcount=184
Koledzy z Łomży i okolic mile widziani :)
Jeśli praca pozwoli,możecie na mnie liczyć.
Ja niestety dziś jestem jeszcze w Kozienicach a w Ostrołęce będę dopiero jutro także nie przybędę. Może następnym razem ;) W każdym razie miło było poznać kolegów - rybakmj powiem Ci chłopaku, że Twoja bella zrobiła na mnie wyjątkowe wrażenie ;)
Szkoda przyjacielu ,że dziś nie będziesz na spocie w Białym to może zobaczył byś jej potencjał :cool:,bo będzie sparing ze 156 2,5 v6,a fajerwerki dopiero będą w okolicach maja.
Na mnie z kolei zrobił wrażenie twój Audio Bose.Mus spotkać się jeszcze raz.
Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
koledzy moze jakis spocik??
Ja jestem zawsze chętny ale niestety - w O-ce będę dopiero 30-go :(