No i bedziemy mieć z Palchonem blisko :P A jak juz myslicie o Jastrzebiu to w Kauflandzie na dole jest jaśniej i chyba mniej zatłoczone. A tak wogóle to ma być upalnie :D
No i bedziemy mieć z Palchonem blisko :P A jak juz myslicie o Jastrzebiu to w Kauflandzie na dole jest jaśniej i chyba mniej zatłoczone. A tak wogóle to ma być upalnie :D
:agree:
1. majster !!! :cool:
2. Krzysiek866
3. Andyyy
4. solber_g
5. DieselJTD
6. Weronika - jak zawagaruje w szkole to będzie ;)
7. leon8101 - już dwa lata się wybiera to chyba w końcu dojedzie ;)
8. puotek - musi jeszcze zmienić stan posiadania o auto jedynie słusznej marki, ale będzie ;)
9. patryk_wey
10. palchon - niech strace, powoli gonie patryka
Pasuje? :)
---------- Post dodany o godzinie 21:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:59 ----------
ooo... ktoś kto czai takie klimaty :rolleyes::)
No gdyby pogoda nie dopisała i będzie mokro to można bokami polatać :D
Ja niestety mojego "potworka" (czyt. rajdówkę) już sprzedałem, a na suchym belli trochę szkoda - zobaczymy.
A jo czemu nie jestem wpisany do listy????
DYSKRYMINACJA że nie mam alfy to już nawet na lista mnie nie chcą mnie wpisać!!!
Oj panowie nieładnie hii
Majster nie elektryzuj widzę że kolega już poprawił listę także bez nerwów :P :) do niedzieli a właśnie wybiera się ktoś w sobotę do Katowic?
1. majster !!!
2. Krzysiek866
3. Andyyy
4. solber_g
5. DieselJTD
6. Weronika - jak zawagaruje w szkole to będzie
7. leon8101 - już dwa lata się wybiera to chyba w końcu dojedzie
8. puotek - musi jeszcze zmienić stan posiadania o auto jedynie słusznej marki, ale będzie
9. patryk_wey
10. palchon - niech strace, powoli gonie patryka
11. Rafał 1974
NO już lepiej hihi
A w Katowicach jest to http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._katowice.html :)
Weronika - dzięki za info ;)
No ja się nie wybieram :no: - lekko nie moje klimaty
wszystko fajnie tylko na którą godzine, bo chyba żesmy zapomnieli o tym szczególe:)
Co do spotu w niedzielę. Właśnie... wiemy że niedziela, ale może by tak jeszcze konkretną godzinę wyznaczyć???
Jakieś propozycje...
---------- Post dodany o godzinie 20:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:55 ----------
haha.... weronika - właśnie też o tym napisałem