-
dawno tu nikt nic nie pisał :P
Ja też jestem z jaworzna, wizja jakiegoś meczyka budzi na mojej twarzy :) bo nie grałem z 6lat w piłke.
A co do spotów to Sosina w Jaworznie wydaje sie być świetnym miejscem. Miejsc parkingowych w 3 dupy, innych aut niewiele więc nie trzeba stać obok VAG grupy itd... Gryla jest gdzie zapalić. i kawałek prostego asfaltu bez dziur też tam jest. ^^
-
bugaj - dopisz od razu prośbę o lapka z kablem co by ci ktoś podpiął ( może akurat jest ktoś u ciebie pod nosem )
sorry
-
znajomy z jaworzna ma kabelek :P człowiek szuka a ma pod nosem.
Chyba sie nie udziela na forum ale musze zapytać.
-
no sosina to fajne miejce:) ja tez chętna jak tylko auto wróci z remontu i dojdzie do siebie :)
-
na sosine też chętnie podjadę. może sie uzbiera jakaś ekipa wieksza niż 2 auta :P
-
z toba to już troje :P
(ja jeszcze taki nie wypolerowany, bez audio, i z dziurka w progu:o)
Ale bardzo chętnie poznam alfaholikow z okolicy.
-
myślałem ostatnio nad organizacją większego zlotu na sosinie bo miejsce jest naprawde super, dużo miejsca, jezioro (można iść na kajaki i rowerki nawet przy tych temp. ), jest plac zabaw, są jak narazie jeszcze budki z żarciem i piciem, jest nawet przy parkingu już zrobiony dla wszystkich gril z którego można korzystać dowoli.... jedyny minus to to, że będzie trzeba po ludzi wyjeżdzać bo trafić tam pierwszy raz prosto nie jest :D
-
Trochę navi i sie trafi :P
A jak ktoś niema to każdy napewno chętny będzie zeby wyjechać.
Załącznik 34354
Sama miejscówka wygląda miejwięcej tak : http://g.co/maps/24z4d
-
no to Panowie i Panie, może przystąpimy do ogranizacji?? jakis termin, np 8 paździrnika. co wy na to?? trzeba by wtedy założyć oddzielny temat na to :)
-
Mi taka data jak najbardziej pasuje. Jako że jestem z Jaworzna moge troszkę pomoc w ewentualnej organizacji.