-
To mi ciśnienie się trochę wyrównało, bo zajęcia skończyłem o 16:51 (!!!) i tak czy siak bym nie zdążył w 11 minut... Bo miałem dylemat na Wyszyńskiego (jadąc od PKP) czy skręcać w prawo i gonić w kierunku Dąbia próbując Was jeszcze "dorwać" czy jechać prosto w swoją stronę:(
-
Zimno, ale całkiem sympatycznie. Szczególnie Boxerek w 33 zrobił największe wrażenie. Do lata pewnie będzie najlepiej zadbaną 33 w regionie :)
-
Cieszę się że przejażdzka się spodobała, teraz trza zakasać rękawy i wziąść się za robotę, mam nadzieje że na następnym spotkaniu będe mógł się już pochwalić jakimiś efektami :crazy_pilot:
-
Tak się zastanawiałem czy może nie wprowadzić regularnych spotkań, w sumie kiedys juz coś podobnego było...
Myślałem aby spotykać się co miesiac i w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. Godzina może być 17.00 a miejsce to pierwsze piętro parkingu na Carrefourze na Turzynie..
Co myslicie o tym ? :)
-
Mój głos masz! Jestem 3 razy na tak!:D Może wreszcie się zgramy... Zresztą ten weekend mam wolny, więc na jakiś "mini-spot" też jestem chętny.
-
W sumie to myślałem o początku Grudnia dokładnie 5, w ten weekend raczej nie dam rady bo musze troszkę z porobic co nieco w domu, noi jakieś % zapodać :)
-
Cykliczne spotkania, brzmi zachęcająco i jak tylko daty będą pasowały to będę się pojawiał
:)
-
Ja też się spokojnie pisze na takie cykliczne spotkanka :)
-
-
Kolega ze Słupska to kawałek ma :) ale mile widziana będą osoby nawet z aż tak daleka :)
Może i Gorzów zawita ;)