Sesja już się skończyła, ale już w weekend zaczynam nowy semestr:( Później trochę cieplej będzie to chętniej się będzie przyjeżdżać:)
Printable View
Witam kolegow dlugo mnie nie bylo na tym forum i nie moglem sie polapac troche gdzie co jest :P hahahha ale juz wrocilem :P zacznijmy cos dzialc :P
Witam. Kto jeździ ciemną 156 2.0T.S z podkładkami klubowymi pod tablice? Dzisiaj widziałem w Chrzanowie pod biedronka, ładna:)
hmm jutro się wybieram do Chrzanowa do ZUSu więc jak kogoś zauważe to będe machał :D
No właśnie zacznijmy :D:D ja na razie Alfę mam jeszcze u lakiernika :) Ale dziś już ja odbieram tak wiec luzik :D:D Zaczyna się powoli robić ciepło wiec można będzie myśleć nad jakimś grillem gdzieś lub coś innego :)
Cześć. Pozwólcie że podepne się pod ten wątek :). Jestem zainteresowany gt która jest na sprzedaż niedaleko Chrzanowa. Niestety pojęcie o technicznych kwestiach samochodów mam niemal zerowe. Czy ktoś z was, najlepiej posiadacz gt mógłby się ze mną tam wybrać i obejrzeć ja?
Witam.
Mam pytanko jestem tu nowy i chciałem sie zapytac czy macie w planach jakies spoty czy raczej nic na siłe wszystko młotkiem? :D:D
A tak juz na powaznie,kto ma pomalowanie zaciski u siebie łapa do góry i niech mi powie czy sam je malował czy komus je powiezył i wyszło to fajnie, bo chciał bym u siebie pomalowac zeby na lato ładnie wygladały bo jak narazie szału niema :) i troszke korozja je chyta :)