Po kilku miesiącach kolejnych porażek w końcu mogę napisać : Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SJZ xxxxx którą spotkałem na Chorzowskiej :)
Printable View
Po kilku miesiącach kolejnych porażek w końcu mogę napisać : Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SJZ xxxxx którą spotkałem na Chorzowskiej :)
Parę razy próbowałem, raz srebrna 156 odpowiedziała światełkami :D
Carissa- masz racje na 100 %. Tylko ze ja najczesciej jade po prawej stronie a zona mimo ze alfą sie podnieca ( bardziej niż mną ;)) to zapomina o tym. Ale pomysl jest dobry i powinien sie przyjac, ja te zachowania znam, bo od wielu lat smigam na motorach. Tam takie żeczy to standard jest :)
Pozdrawiam. :)
Pozdro dla kolegi z granatowej 145 mijalismy sie dzisiaj w dojazdowie:)
dziś stacja Shell w Sosnowiec (Zagórze) grenatowa 156 na telefonach , nawet cześć sobie podaliśmy lecz nie było czasu pogadać :) może jest tu na forum?
Czyż którysik z forumowiczów zawitał dziś około 14:30-14:50 w Niepołomicach na parkingu koło księgarni, taką zieloną (?) Alfą Romeo 156 SW ????
Dziś w Katowicach Piotrowicach mijaliśmy się koło Toyoty w korku z granatową 156'ką. Pozdrawiam serdecznie.
Po serii porażek dzisiaj się udało. Czerwona alfa 156 w Krakowie w okolicach giełdy RTV. Pozdrawiam kolegę :)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 146 w okolicach ronda mogilskiego :)
Kolego dla Ciebie również tym bardziej że jesteś osoba, która pierwsza wystawiła rękę w geście pozdrowienia.Cytat:
Napisał JanAR