Moja odpala, wszystko działa i o dziwo guziczek klamkowy w przednich drzwiach nie zostaje w środku :) Więc nie mam co narzekać :P
Zima 0:1 Alfa
Printable View
Moja odpala, wszystko działa i o dziwo guziczek klamkowy w przednich drzwiach nie zostaje w środku :) Więc nie mam co narzekać :P
Zima 0:1 Alfa
Co wy narzekacie na zamarzające zamki, chyba nie macie na co narzekać, u nas na takie rzeczy nie zwraca się uwagi, nasze alfy rodzinne muszą się przedzierać przez zaspy grubo ponad 20cm i muszę pochwalić 156 bo świetnie sobie radzi, droga która prowadzi do mojego domu jest rzadko uczęszczana, jest tam duża góra, wszyscy którzy chcą do mnie przyjechać muszą się przebijać prze zaspy, większość zostawia wóz przed górą i idzie na nogach a Alfy jako jedne z jedynych sobie radzą, jedynie w 147 selespeed po jazdach po zaspach włącza się czasem błąd selespeed i wybija na luz, ale po chwili postoju wszystko wraca do normy. Jak będę miał dostęp do kamery to prześlę fotki ;)
Jak ja lubię jazdy wyczynowe :D:D:D
Dzisiaj podchodze grzeje świece raz drugi pale..- zapaliła zraz zgasła wyskoczyła marchewa no to jeszcze raz ..zapaliła dalej marchewa świeci zgasła dopiero po przejechaniu ok 5km.
oblodzone ramię wycieraczki i sprężyna--->przy próbie podniesienia wycieraczki zerwanie mocowania jej mechanizku --->guma zbiera tylko na końcówkach, środek zostaje nietknięty--->zima pokonała moją Niuńkę :(
Umylem w wigilie Belle i zapomniałem powycierac klapke od środka do sucha i dzisiaj zajeżdżam na Orlen w Rzeszowie,ja do tankowania a tu Zonk klapka przymarzła i nie chce sie otworzyc próbowałem podgrzac zapalniczką,ale nic to nie dało naszczeście po godzince sama póściła.
Pod koniec lata, gdy kupiłem auto miałem nowiutką osłonę pod silnikiem. Właśnie- miałem...Już tak się starałem, omijałem zaspy. Ostatnio wchodzę pod auto a tam osłona pęknięta na środku i połamane tylne zaczepy...
Czy to prawda że nie mogę zrobić i zamontować sobie osłony np. z blachy ryflowanej (oczywiście w kolorze czarny mat)? Spotkałem się ze zdaniem, że z czymś takim nie przejdę przeglądu.
Ja wsadzam pod dzwignie rekawiczki i podwazam wlew skrobaczka ;) Taki pro-hint.
Alfa:Zima 0:1
Reczny zamarzł złapał zacisk nie poczułem po 4 km zaalarmowany przez kierowce zatrzymałem sie i zobaczyłem piekną czerwoniutką tarcze z której wydobywał sie mało przyjemny zapaszek,
Do wymiany tarcza klocki i pewnie zacisk + malowanie felgi bo lakier sie pewnie poluszczy ..