a nooooooooooo , pozdro
Printable View
a nooooooooooo , pozdro
Spotkanie w niedziele 9.08.09 godzina 17 Parking kolo Kosciola na wysokim stoczku
Pozdrawiam i zapraszam
w sobote ide na wesele, ale mysle ze do 17 wytrzezwieje :P i przyjade ;)
a ja mam grubszy melanż w planie w sobote ale tez powinienem dać rade :)
Mnie niestety nie będzie. Już drugi tydzień facet grzebie się z rozrządem...:(
w najblizsza sobote (15 sierpnia) moge zrobić grilla u siebie jak sie zbierze paru chetnych, mieszkam jakies 8km za białymstokiem. jak będą chętni to podam adres
widzisz a ja ci mówiłem mogę zrobić szybko i na temat nawet sam sie napraszałem a teraz byś zapomniał o fakcie wogle :) i nie było by wymówki jak tu na spocik nie wpaść
p.s robota była na 4 godzinki a nie 2 tygodnie :D
chlopaki myslcie nad spotkaniem ja wolny bede po 13 wrzesnia poniewaz z powodu wczesniejszego pobytu w szpitalu sesje mam przeniesiona wiec wczesniej jak do 13 nie mam jak wiec czekam na propozycje
Pozdrawiam
dokładnie ja też czekam na jakiś drobny spocik, chciałbym przy okazji powitać wszystkich, pisałe już do kolegi MarCCo chciałbym obejrzeć alfe 166 zostać przewiezionym w miarę możliwości :), gdyż zastanawiam się nad kupnem podobnego sprzęta, dzisiaj miałem okazje sam się takim przejechać i wszystko pięknie ładnie ale jakoś buta to to nie miało (2.4 jtd) i chciałbym sprawdzić czy to wina tego egzemplarza bo według danyh technicznych powinien lepiej się zbiera od mojego dotychczasowego sprzęta a tu jakoś było drętwo......także mam nadzieje do szybkiego zobaczenia i mam nadzieje że na spocie coś doradzicie i nie wygonicie "obcej" marki :)
ja jestem otwarty na wszelkie propozycje wiec się dostosuje do terminu